dakota pisze:a czemu nie siedzą w rurze?
Wszystkie???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dakota pisze:a czemu nie siedzą w rurze?
maggia pisze:dakota pisze:a czemu nie siedzą w rurze?
Wszystkie???
dakota pisze:maggia pisze:dakota pisze:a czemu nie siedzą w rurze?
Wszystkie???
no w końcu od czegoś sie takie plaskate zrobiły
dakota pisze:maggia pisze:dakota pisze:a czemu nie siedzą w rurze?
Wszystkie???
no w końcu od czegoś sie takie plaskate zrobiły
Femka pisze:sorki, że tak wpadam, ale od dłuższego czasu intryguje mnie ta plaskata konsekwencja uwieńczona budyniem. Chodzi o tytuł wątku. Nie przebiję się przez prawie setkę stron.
Powie ktoś, o co chodzi?![]()
pliiiiis
maggia pisze:Moś taki mały OT.
Czy na fotosiku wiesz ile odsłon miało dane zdjęcie? To znaczy ile razy było otwierane? Bo na upload miau to się wie.
Adrianapl pisze:Femka pisze:sorki, że tak wpadam, ale od dłuższego czasu intryguje mnie ta plaskata konsekwencja uwieńczona budyniem. Chodzi o tytuł wątku. Nie przebiję się przez prawie setkę stron.
pliiiiis
popatrz na podpis mosia
moś pisze:maggia pisze:Moś taki mały OT.
Czy na fotosiku wiesz ile odsłon miało dane zdjęcie? To znaczy ile razy było otwierane? Bo na upload miau to się wie.
Nie wem , tej opcji chyba nie ma na fotosiku
Femka pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:sorki, że tak wpadam, ale od dłuższego czasu intryguje mnie ta plaskata konsekwencja uwieńczona budyniem. Chodzi o tytuł wątku. Nie przebiję się przez prawie setkę stron.
pliiiiis
popatrz na podpis mosia
dalej nie kumam
maggia pisze:dakota pisze:maggia pisze:dakota pisze:a czemu nie siedzą w rurze?
Wszystkie???
no w końcu od czegoś sie takie plaskate zrobiły![]()
Femka pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:sorki, że tak wpadam, ale od dłuższego czasu intryguje mnie ta plaskata konsekwencja uwieńczona budyniem. Chodzi o tytuł wątku. Nie przebiję się przez prawie setkę stron.
pliiiiis
popatrz na podpis mosia
dalej nie kumam
pliiiiis
popatrz na podpis mosia
dalej nie kumam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 23 gości