Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maria Lewowska pisze:I u nas też grzmiało i błyskało przerażająco. Nawet Kulka (to wcielenie spokoju) ze strachu schowała się w wersalkę:(:( Kiedy to się skończy?
bubor pisze:Fajne to Twoje czarne towarzystwo Adrianapl. Jak widzę nie tylko moja Kropcia chowa sie za wersalkę w czasie burzy
![]()
Głaski dla Kropki i Skipi ,ego![]()
![]()
Adrianapl pisze:weszlam do pokoju, rozejrzalam sie gdzie zwierzaki: Skipi lezy (chyba spi), a Kropka trzyma jego ogon w dwoch lapkach i go myje
Adrianapl pisze:weszlam do pokoju, rozejrzalam sie gdzie zwierzaki: Skipi lezy (chyba spi), a Kropka trzyma jego ogon w dwoch lapkach i go myje
Adrianapl pisze:ale jestem z siebie dumna... wnioslam 16 kg Skipi'ego na 3 pietro: sama i bez zadnej przerwy. chcialam sprawdzic czy jestem w stanie sobie poradzic kiedy TZ bedzie musial wyjechac. hurra- dalam rade...
piesek to nie to samo co 3 kg kota
maggia pisze:Adrianapl pisze:ale jestem z siebie dumna... wnioslam 16 kg Skipi'ego na 3 pietro: sama i bez zadnej przerwy. chcialam sprawdzic czy jestem w stanie sobie poradzic kiedy TZ bedzie musial wyjechac. hurra- dalam rade...
Podziwiam!Jesteś Pudzianowski!
Adrianapl pisze:maggia pisze:Adrianapl pisze:ale jestem z siebie dumna... wnioslam 16 kg Skipi'ego na 3 pietro: sama i bez zadnej przerwy. chcialam sprawdzic czy jestem w stanie sobie poradzic kiedy TZ bedzie musial wyjechac. hurra- dalam rade...
o nie, nie chce byc jak Pudzianowski![]()
wolalabym pozostac bardziej kobieca
Adrianapl pisze:maggia pisze:Adrianapl pisze:ale jestem z siebie dumna... wnioslam 16 kg Skipi'ego na 3 pietro: sama i bez zadnej przerwy. chcialam sprawdzic czy jestem w stanie sobie poradzic kiedy TZ bedzie musial wyjechac. hurra- dalam rade...
agacior_ek pisze:Adrianapl pisze:maggia pisze:Adrianapl pisze:ale jestem z siebie dumna... wnioslam 16 kg Skipi'ego na 3 pietro: sama i bez zadnej przerwy. chcialam sprawdzic czy jestem w stanie sobie poradzic kiedy TZ bedzie musial wyjechac. hurra- dalam rade...
Adrianapl, chyba jednak musisz wciąż ćwiczyć swoje mięśnie, bo Skipi to jeszcze szczeniak.. więc na 13 kg się nie skończy![]()
Pomyśl jednak o tym Pudzianowskim![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 98 gości