Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:taaa, jak zabiore to juz moge z nim nie wrocicJJ sie ucieszy bo Arni go doprowadza do szalu gdy chodzi po sprzecie grajacym
maggia pisze:moś pisze:taaa, jak zabiore to juz moge z nim nie wrocicJJ sie ucieszy bo Arni go doprowadza do szalu gdy chodzi po sprzecie grajacym
To możesz go u mnie zostawić.![]()
A JJ zaczyna mi się nie podobać :? Arni może sobie robić co chce i gdzie chce.![]()
moś pisze:maggia pisze:moś pisze:taaa, jak zabiore to juz moge z nim nie wrocicJJ sie ucieszy bo Arni go doprowadza do szalu gdy chodzi po sprzecie grajacym
To możesz go u mnie zostawić.![]()
A JJ zaczyna mi się nie podobać :? Arni może sobie robić co chce i gdzie chce.![]()
Powtorze mu ze stracil na popularnosci
maggia pisze:Powiedz mu, że sprzęt grający może być na 5 miejscu w hierarchii. Na pierwszym Ty, a potem 3 koty.![]()
moś pisze:maggia pisze:Powiedz mu, że sprzęt grający może być na 5 miejscu w hierarchii. Na pierwszym Ty, a potem 3 koty.![]()
A pies? Biedny Budus poza hierarchia
Adrianapl pisze:moś pisze:maggia pisze:Powiedz mu, że sprzęt grający może być na 5 miejscu w hierarchii. Na pierwszym Ty, a potem 3 koty.![]()
A pies? Biedny Budus poza hierarchia
Budus pseudo Cudus
kalair pisze:cassidy pisze::roll:
jak wyżej....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości