Jak dokonać wyboru?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 03, 2003 16:35

Nelly pisze:
Mariusz pisze:przepraszam że pisze to w takim wątku, ale jakoś tak wyszło...

Dlaczego "przepraszam"?

Nie nakrzyczymy, dachowce są super i jak najbardziej trzeba propagować ich niezykły czar :D
Tylko, czasami jest tak, że ktoś naprawdę tylko i wyłacznie
chce rasowego, wówczas nic nie zrobisz :wink:

To prawda ze czasem ktos naprawde zakocha sie w jakiejs rasie kotow i po prostu musi takiego miec. To jest jak milosc i przeznaczenie :D Tylko ze w przypadku agawy tak chyba nie jest...? (sadzac po pierwszym poscie). Ona wydaje sie chciec po prostu fajnego kota. :D
Zycze Ci agawo zebys takiego znalazla- moze faktycznie pomyslisz o wspanialym kocie europejskim. Juz kiedys eve69 pisala, ze jest taka specjalna rasa kotow: Kot Ktoremu Uratowalo Sie Zycie.

Tak czy inaczej zycze powodzenia i pozdrawiam!

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Czw lip 03, 2003 16:46

Ylva pisze:[ Juz kiedys eve69 pisala, ze jest taka specjalna rasa kotow: Kot Ktoremu Uratowalo Sie Zycie.
!

Bardzo niesamowicie piekne określenie rasy :D
Będę go używała. (musiałam przeoczyć to skoro to już było napisane wczesniej).

Tylko jak mam pisać ? Jak juz kiedyś napisała Ylva, jak już kiedyś napisała ... :wink: . Zrobię skrót, rasa KKUSŻ ( Kakauesżet - nawet nieżle się wymawia :D ).

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw lip 03, 2003 16:50

Nelly pisze:Tylko jak mam pisać ? Jak juz kiedyś napisała Ylva, jak już kiedyś napisała ... :wink: . Zrobię skrót, rasa KKUSŻ ( Kakauesżet - nawet nieżle się wymawia :D ).

:D :D Fajowy skrot :D

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Czw lip 03, 2003 17:03

Prawda?, że piekne? :D
Dodam jeszcze, że kotki rasy Kakauesżet zapadaja tak w serce, że ich stamtad nijak wydostać nie idzie :cry: a jak zrobi się błąd i je wyda, to potem się żałuje. Na tapecie mam właśnie je, bliźniaki rasy Kakauesżet.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw lip 03, 2003 17:44

Jeśli to ma być rasowy (na pewno?) to powiem Ci jak ja dokonałam wyboru - poszłam na wystawę.
Sama nie wiedziałam którą rasę wybrać, oglądałam brytyjczyki w hodowlach, ale ciągle coś mi nie pasowało. A ras wtedy nie znałam żadnych ;)
Poszłam na wystawę, zobaczyłam tonki i wiedziałam, że to jest TO. :D

Ofelia

Od: Wto lut 05, 2002 17:16

[poprzednia]