Kocurek w poniedziałęk zwrocił śniadanko potem wymiotował z domieszką koloru czerwonego dwa razy , we wtorek bylismy u weta dostalismy paste na robale ktorą podalam w srode , we wtorek w sumie zwrocił sniadanko a potem juz było ok i jadł , zaczeło sie znowu po pascie zwrocił ją po godzinie i apetyt prysł a wymioty pojawiają sie kilka razy na dzien. Wczoraj doszła temperatura 40 stopni i dostal 2 zastrzyki , dziś znowu wymiotował z czeronymi małymi strzępkami a termometr po wyjęciu z pupeczki był ubrudzony krwią

Zakładam wątek ponieważ w tej chwili jestem finansowo spłukana , a testy i badania kosztują , w mojej lecznicy moge je zrobić dopiero w poniedziałek bo tu krew wysyła sie kurierem do Wawy. a lecznica ma godziny otwarcia urlopowe tzn . od 16-19. Wiec musiałabym isc do pobliskich lecznic ale tam niestety musi być już gotówka

ponieważ poprzychodziły pieniązki za bazarki chciałabym sie troche rozliczyć , dla przypomnienia dodam że pierwszy raz Bonus miał wymioty z krwią 3 lipca czego wtedy jeszcze nie opisywałam tak dokładnie, miał wtedy robiony RTG z kontarstemn był odkłączany , dostał leki przeciwkrwotoczne, przeciwwymiotne , przezciwzapalne , antybiotyk, karma dla alergików za całość zapłaciłam około 150 zł dokładnie nie pamiętam

1 chorował od 3 lipca
koszty leczenia około 150 zł
2 chorował od 22 sierpnia
koszty 145 zł
na leczenie otrzymałam pomoc w wysokości 111 zł
3 chorował od 13 wrzesień
koszty 250 zł
otrzymałam 95 zł
4. chorował od 1 października -kolejny atak
koszty na dzień dzisiejszy
80 zł morfologia + kroplówka +leki
40 zł kroplówka + cytologia + leki
25 zł 3 dni z kroplówką + antybiotyk + ranigast
20 zł karma dietetyczna
77 zł karma 2,5 kilo dla alergików
suma : 242 zł
otrzymałam
20 zł od Femki za licytacje kociej figurki
15 zł za aukcje dla Bonusa od Lucjaa
60 zł od pupi za 2 wygrane aukcje
100 zł wysłane przez pupi przekazane przez Iwona_35

40 zł za dwa bazarki od Karee
razem otrzymałam do dziś
20 zł od CoToMa za aukcje obrusika
255 zł
ogolnie całość wygląda do dziś następująco
koszty leczenia
787 zł
pomoc finansowa ktorą otrzymałam
461 zł
Za wszelką pomoc finansową , kciukową , transportową i za to że ze mną tu jesteście Wszystkim bardzo dziękuje

Kolejne Rozliczenia w 2008 roku
W styczniu przeszliśmy z Bonim i Gapciem pp.

25 luty- mieliśmy 1 atak wymiotów z krwią ....... leczenie i morfologia .... miałam nadzieje że to pozostałość po pp i nadwrażliwy żołądek ......
po niespełna 2 tygodniach powtorka

marzec ....
21 marca pojawiły sie niepokojące objawy ktore niestety zwiastowały chorobe serca

koszty badań i leków na serce pokryła nam fundacja SOS za co bardzo dziękuje

ponieważ wymioty pojawiły sie już 2 razy na początku marca zrobiłam bazarki z których otrzymałam :
wpływy Bazarkowe

luty
15,00 zł BAZAREK ELAKW KUBEK
marzec
-12,50 Koci Bazarek - ksi-żka Jak wytrzymać z mężczyzn Bazyla

-16,50 mestudio skarbonka zielona
-20,00 COVU ZA SKARBONKE Z BAZARKU
30,00 zł na Rubika od Oli
pieniążki z bazarków zostały wykorzystane do spłacenia długu u weta

poza Bonim i jego wymiotami leczyłam w marcu jeszcze Rubika który dostał zapobiegawczo parwaglobuline i advocata bo miał świerzba i pchełki i pewnie robalki też

razem wydałam
783,00 zł
razem otrzymałam
394,00 zł