Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iwona_35 pisze:Jest grzeczna jak najbardziej, pięknie śpi, nikogo nie budzi, ładnie się sama bawi, jest cichutka......
Od paru dni z niewiadomych przyczyn, umierały mi ryby.....dziwne, bo dbam o nie....
I okazało sie, że moja kochana cichutka i grzeczniutka Pipsi, robi sobie na nie polowanie....na szczęście zauważyła to moja córka....
Oprócz tego dzwoniła do mnie przed sekundą , że wleciała za meblościankę za olbrzymią szafę i nie może wyjść...czyżby zaczynała się rozkręcać![]()
Femka pisze:iwona_35 pisze:Jest grzeczna jak najbardziej, pięknie śpi, nikogo nie budzi, ładnie się sama bawi, jest cichutka......
Od paru dni z niewiadomych przyczyn, umierały mi ryby.....dziwne, bo dbam o nie....
I okazało sie, że moja kochana cichutka i grzeczniutka Pipsi, robi sobie na nie polowanie....na szczęście zauważyła to moja córka....
Oprócz tego dzwoniła do mnie przed sekundą , że wleciała za meblościankę za olbrzymią szafę i nie może wyjść...czyżby zaczynała się rozkręcać![]()
a już myślałam, że coś się złego dzieje![]()
na szczęście sytuacja u Iwonki wraca do normy
CoToMa pisze:Femka pisze:iwona_35 pisze:Jest grzeczna jak najbardziej, pięknie śpi, nikogo nie budzi, ładnie się sama bawi, jest cichutka......
a już myślałam, że coś się złego dzieje![]()
na szczęście sytuacja u Iwonki wraca do normy
Tak, sytuacja sie normalizuje, wiec moge już być spokojna![]()
![]()
Monisek pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=228418543
Femka pisze:ciekawe, co Pipsi wymyśli w środę
iwona_35 pisze:Monisek pisze:http://allegro.pl/show_item.php?item=228418543
Monisek..nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Femka pisze:ciekawe, co Pipsi wymyśli w środę
Wyobraź sobie ciociu Femko...że ta dziewczynka to najbardziej grzeczna i kochana koteczka......Prawdopodobnie, twoje czary ..juz nie działają![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahaha....
Wczoraj Aśka zrobiła obiad i zostawiła kotlety na patelni nie przykryte....Całe szczęście że Robert przyszedł , bo Pipsi..właśnie zaczeła degustację![]()
i nic więcej się nie wydarzyło.....aaa..jeszcze moge napisać ,że Chudini jest nią bardzo zainteresowany, chce się z nią bawić i wczoraj nawet troche się gonili..
kochane chłopaczysko, on jest taki serdeczny dla wszystkich kotów...co za świr oddał takiego kota do schronu
-to tak na marginesie
Femka pisze:
oczywiście, najgorsze potfooory z gatunku Milusi to się po Polsce rozwozi, a sobie zostawia gzecne kotecki
ezra pisze:Iwona chyba masz następcę Klunkiera co kradnie wszystko i wszędzie wlezie.Za dobry domek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości