Bubor bardzo dziękuję, pieniądze właśnie otrzymałam.
Nadal proszę o wsparcie. Niedługo nie będę miała czym karmić kociąt. Te najmłodsze jedzą RC Convalescence Instant i Suppor a także saszetki Iams Junior. RC Convalescence karmię też rudego "persa" ze schroniska. Odmawia on samodzielnego jedzenia i jedynie w ten sposób mogę go odżywiać. Dziennie na kocięta i „persa” idą 2 saszetki RC Instant (7zł za szt.), 1 saszetka RC Suport i 1 saszetka Iams Junior (3,50zł za szt.). Poza nimi jeść chcą 32 koty, z których 11 ma wirtualnych opiekunów. Wrobiłam się jeszcze w utrzymanie dzikiej kotki z 3 kociąt i nie jestem pewna czy w rezultacie nie wyląduje ona u mnie. Pomoc jest mi bardzo potrzebna.
mokkunia pisze:Mirko postaram się na dniach wystawić coś na bazarek.
Wstyd mi, bo nie miałam czasu Mam już nawet fanta przygotowanego, obfotografowanego...
Mirko, weź mnie kopnij dziś na gg co bym nie zapomniała i wystawiła!
Pozwolę sobie podbić ten wątek żeby nie zakładać następnego. Od początku tego roku wydałam 9 kotów ( w tym 2 rezydentów) a 2 kotki musiałam uśpić. Na dzień dzisiejszy mam 27 kotów z czego 14 kotów ma swoich wirtualnych opiekunów a 2 z nich mają zaklepany dom, do którego pojadą za tydzień. Staram się jak tylko mogę ograniczyć ilość kotów, dlatego też wydaję te, które były moimi osobistymi kotami. Pomimo moich starań kotów jak i wydatków na nie jest dużo. Za kastracje, leczenie i eutanazję trzeba płacić. Staram się kupować karmę w dobrej cenie. W tej chwili mam około 40kg Puriny Pro Plan i 20 puszek Felixa. Powinno wystarczyć na 25 dni. Zrobienie takiego zapasu równa się pustej kieszeni a powinnam wykastrować jak najszybciej 3 kotki. Proszę o wsparcie.