Ja nie mam możliwości nawet na żywo obejrzeć.

Moderator: Estraven
Dobrze, ze zajrzałam i chociaż należę do tej pierwszej grupy, to nastawię budzik i zjem śniadanie przed telewizorem.izaA pisze:No ciotki, nastawiać telwizory w biurach, domach i gdziekolwiek będziecie. W środę o 9 rano, w programie Pytnie na śniadanie -śpiawa, z koleżankami, mój synek MalinekJakaś pioseneczka o szkole, ale będzie z nimi pani Marta - dyrygent i opiekun, będzie mówiła o chórze, o tym co robią. Mają też zaproszneie na grudzień z kolędami
EwKo pisze:Ta część, która teraz o dziewiątej śpi, coś koło 3 września zetrze się w dramatycznych okolicznościach z rzeczywistościąSpoooko
![]()
Jutro wielki dzień - powodzenia Młodemu życzę
- pawie wszystkich krajów, łaczcie się w bólu?moś pisze:EwKo pisze:Ta część, która teraz o dziewiątej śpi, coś koło 3 września zetrze się w dramatycznych okolicznościach z rzeczywistościąSpoooko
![]()
Naleze do niej oczywiscie.Juz mi niedobrzePaw
EwKo pisze:- pawie wszystkich krajów, łaczcie się w bólu?moś pisze:EwKo pisze:Ta część, która teraz o dziewiątej śpi, coś koło 3 września zetrze się w dramatycznych okolicznościach z rzeczywistościąSpoooko
![]()
Naleze do niej oczywiscie.Juz mi niedobrzePaw
![]()
Tak wlaściwie byłabym za tym, żeby letnie wakacje uszczuplić o 2 tygodnie, które to dorzuciłabym do ferii zimowych, albo - jeszcze lepiej - strzeliłabym sobie nowe "wolne" w marcu: miesiącu przesilenia, kiedy pawik przybiera na sile, a nóż w kieszeni znajduje się w stanie permanentnego otwarciai nie opuszcza mnie chęć zmiany roboty na spokojne liczenie korników w skandynawskich lasach
![]()
EwKo pisze:O!![]()
Albo najpierw kanadyjska wycinka (po drodze się łosie na Alasce odwiedzi), potem skandynawskie korniki
![]()
I oby do czerwca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 169 gości