Zo.Zo. pisze:A ciebie Maggiu jeżeli wyślą do psychiatryka to ja cię wydostanę.![]()
Dziękuje Ci bardzo Zo.Zo.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zo.Zo. pisze:A ciebie Maggiu jeżeli wyślą do psychiatryka to ja cię wydostanę.![]()
maggia pisze:Hej!![]()
Nie wiem która z Was miała rację Fluszak Pluszak, ktróra sugerowała hierarchie czy Moś, która mi taką burzę przygnała?![]()
![]()
Popołudnie było spokojne dziewczyny były grzeczne.Po 22 diabeł wstąpił w Ciupulke. Pola leżała sobie grzecznie na dywanie a Ciupulka znienacka się tak nastroszyła jak lew
bez żadnego powodu i z dzikim wzrokiem wpatrywała się w Polcie.
TŻ do niej podszedł i ją wymiział. Uspokoiła się w miarę szybko.
Nic więcej się nie działo już.
![]()
O 2:30 jak coś jebutło to aż usiadłamstraszna burza była z wielką ulewą.
Jak piorun tak głośno strzelił to TŻ z zamkniętymi oczami do mnie mówi:"Idź mi po colę do sklepu"![]()
Powiedziałam, że już idę.
Obrócił się na bok i spał dalej. Rano oczywiście nic nie pamiętał.
A dziewczynki, które normalnej cichszej burzy się nie boją. Przyszły spać obie do mnie. Chyba ze strachu!Obie bardzo chciały się przytulić i tak usnęłyśmy razem przy tych grzmotach.
maggia pisze:Hej!![]()
Nie wiem która z Was miała rację Fluszak Pluszak, ktróra sugerowała hierarchie czy Moś, która mi taką burzę przygnała?![]()
![]()
Popołudnie było spokojne dziewczyny były grzeczne.Po 22 diabeł wstąpił w Ciupulke. Pola leżała sobie grzecznie na dywanie a Ciupulka znienacka się tak nastroszyła jak lew
bez żadnego powodu i z dzikim wzrokiem wpatrywała się w Polcie.
TŻ do niej podszedł i ją wymiział. Uspokoiła się w miarę szybko.
Nic więcej się nie działo już.
![]()
O 2:30 jak coś jebutło to aż usiadłamstraszna burza była z wielką ulewą.
Jak piorun tak głośno strzelił to TŻ z zamkniętymi oczami do mnie mówi:"Idź mi po colę do sklepu"![]()
Powiedziałam, że już idę.
Obrócił się na bok i spał dalej. Rano oczywiście nic nie pamiętał.
:
A dziewczynki, które normalnej cichszej burzy się nie boją. Przyszły spać obie do mnie. Chyba ze strachu!Obie bardzo chciały się przytulić i tak usnęłyśmy razem przy tych grzmotach.
Kociama pisze:maggia dziewczynki sie dotrą zobaczysz![]()
a z Twoim TŻ to bym sobie mogła ręke podać,tez gadam przez sen a moja Rodzinka tarza sie po podłodze ze smiechuzupełnie nie wiem dlaczego
Ostatnio kazałam sobie przynieść rózowa świnkę,pytali mnie śpiacej jaka świnke?a ja podobno na to no jaką przeciez taka na pieniążki![]()
obudził mnie ich rechot :lol
moś pisze:Dopiero doczytujeNo tak, jak czlowiek pomyslal i wspomnial o dokoceniu dla kozeżanki to bylo super a jak klopoty to na mnie sie zwala wine nawet za burze
maly foch.
moś pisze:To jestes częściowo zrechabilitowana( nie popelnilam Byka?)![]()
A piszesz ze swojego kompa czy z pracy, a wlasciwie to chcialam zapytać czy tój domowy dziala, bo wieczorkiem cie nie bylo, he?A do czarownic sie nawet zapisalam na forum, ty też
maggia pisze:moś pisze:To jestes częściowo zrechabilitowana( nie popelnilam Byka?)![]()
A piszesz ze swojego kompa czy z pracy, a wlasciwie to chcialam zapytać czy tój domowy dziala, bo wieczorkiem cie nie bylo, he?A do czarownic sie nawet zapisalam na forum, ty też
Byk niestety.![]()
Z pracy piszę. A domowy działa ale wtedy kiedy ma ochotę to znaczy raz uda się go włączyć raz nie.Teściowa nam załatwia z hurtowni tańszy procesor i płytę główną.
Wieczorkiem mnie nie było bo musiałam odespać trochę poprzednią a potem źle się czułam i leżałam.
Ja do czarownic mam się zapisać przecież ja anioł jestem.![]()
moś pisze:A juz nie należysz? bo mi sie wydawalo ze tak...Ja tez aniolek ale kazdy ma podobno dwie osobowosci, przyklad z varii
![]()
Juz sie lepiej czujesz / To trzymam kciuki za komputer i twoje zdrowko, albo odwrotnej kolejnosci![]()
cassidy pisze:Mam nadzieję, że to jakaś komputerowa hurtownia, czy coś w tym stylu.
Głowna zasada: Nie kupujemy sprzętu komputerowego w supermarketach itp. Nagadają, że super np. procesor. No i ten procesor pewnie jest dobry, ale na innych podzespołach sobie będą oszczędzać.
Apropos.. kupuje ktoś może w sklepach sieci "Makro" ?
Adrianapl pisze:maggia- czy ja juz chwalilam Twoj podpis? cudne stworzonka
cassidy pisze:.. kupuje ktoś może w sklepach sieci "Makro" ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 34 gości