CIUPULKA :)+POLA:)- filmiki str 91, 96,98

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 21, 2007 9:10

Zo.Zo. pisze:A ciebie Maggiu jeżeli wyślą do psychiatryka to ja cię wydostanę. :P

Dziękuje Ci bardzo Zo.Zo. :) W razie co będe wiedziała do kogo się zgłosić o pomoc. :wink:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto sie 21, 2007 9:18

maggia pisze:Hej! :)
Nie wiem która z Was miała rację Fluszak Pluszak, ktróra sugerowała hierarchie czy Moś, która mi taką burzę przygnała? :evil: :wink:
Popołudnie było spokojne dziewczyny były grzeczne. :) Po 22 diabeł wstąpił w Ciupulke. Pola leżała sobie grzecznie na dywanie a Ciupulka znienacka się tak nastroszyła jak lew 8O bez żadnego powodu i z dzikim wzrokiem wpatrywała się w Polcie. :roll: TŻ do niej podszedł i ją wymiział. Uspokoiła się w miarę szybko. :D Nic więcej się nie działo już. :D
O 2:30 jak coś jebutło to aż usiadłam 8O straszna burza była z wielką ulewą.
Jak piorun tak głośno strzelił to TŻ z zamkniętymi oczami do mnie mówi:"Idź mi po colę do sklepu" :ryk: :ryk: Powiedziałam, że już idę.:smiech3: Obrócił się na bok i spał dalej. Rano oczywiście nic nie pamiętał.

A dziewczynki, które normalnej cichszej burzy się nie boją. Przyszły spać obie do mnie. Chyba ze strachu! :D Obie bardzo chciały się przytulić i tak usnęłyśmy razem przy tych grzmotach. :D

Miałaś świetną noc :) Najlepszy TŻ z colą :D
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Wto sie 21, 2007 9:27

maggia pisze:Hej! :)
Nie wiem która z Was miała rację Fluszak Pluszak, ktróra sugerowała hierarchie czy Moś, która mi taką burzę przygnała? :evil: :wink:
Popołudnie było spokojne dziewczyny były grzeczne. :) Po 22 diabeł wstąpił w Ciupulke. Pola leżała sobie grzecznie na dywanie a Ciupulka znienacka się tak nastroszyła jak lew 8O bez żadnego powodu i z dzikim wzrokiem wpatrywała się w Polcie. :roll: TŻ do niej podszedł i ją wymiział. Uspokoiła się w miarę szybko. :D Nic więcej się nie działo już. :D
O 2:30 jak coś jebutło to aż usiadłam 8O straszna burza była z wielką ulewą.
Jak piorun tak głośno strzelił to TŻ z zamkniętymi oczami do mnie mówi:"Idź mi po colę do sklepu" :ryk: :ryk: Powiedziałam, że już idę.:smiech3: Obrócił się na bok i spał dalej. Rano oczywiście nic nie pamiętał.

:

A dziewczynki, które normalnej cichszej burzy się nie boją. Przyszły spać obie do mnie. Chyba ze strachu! :D Obie bardzo chciały się przytulić i tak usnęłyśmy razem przy tych grzmotach. :D

maggia dziewczynki sie dotrą zobaczysz :ok:
a z Twoim TŻ to bym sobie mogła ręke podać,tez gadam przez sen a moja Rodzinka tarza sie po podłodze ze smiechu :roll: zupełnie nie wiem dlaczego
Ostatnio kazałam sobie przynieść rózowa świnkę,pytali mnie śpiacej jaka świnke?a ja podobno na to no jaką przeciez taka na pieniążki :roll:
obudził mnie ich rechot :lol

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto sie 21, 2007 13:37

Kociama pisze:maggia dziewczynki sie dotrą zobaczysz :ok:
a z Twoim TŻ to bym sobie mogła ręke podać,tez gadam przez sen a moja Rodzinka tarza sie po podłodze ze smiechu :roll: zupełnie nie wiem dlaczego
Ostatnio kazałam sobie przynieść rózowa świnkę,pytali mnie śpiacej jaka świnke?a ja podobno na to no jaką przeciez taka na pieniążki :roll:
obudził mnie ich rechot :lol

Jak byś z moim TŻ spała to pewnie byście się w nocy zagadali na śmierć. :wink:
Kociamo a masz gdzieś ukrytą świnkę z pieniążkami? :)
Obrazek

maggia

Post » Wto sie 21, 2007 13:45

Dopiero doczytuje 8) No tak, jak czlowiek pomyslal i wspomnial o dokoceniu dla kozeżanki to bylo super a jak klopoty to na mnie sie zwala wine nawet za burze :wink: maly foch. :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto sie 21, 2007 14:00

moś pisze:Dopiero doczytuje 8) No tak, jak czlowiek pomyslal i wspomnial o dokoceniu dla kozeżanki to bylo super a jak klopoty to na mnie sie zwala wine nawet za burze :wink: maly foch. :twisted:

Ja mam tylko pretensje za burze. Czarownica jesteś i tyle!!!! :twisted: :wink:
Za dokocenie nie mam pretensji jak bym mogła. :D
Obrazek

maggia

Post » Wto sie 21, 2007 14:05

A to Moś burze wywołuje?? Qurcze... u nas też w nocy była nawałnica, ciekawe czyja to sprawka :twisted: :?:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto sie 21, 2007 14:06

To jestes częściowo zrehabilitowana( nie popelnilam Byka?) :roll:
A piszesz ze swojego kompa czy z pracy, a wlasciwie to chcialam zapytać czy tój domowy dziala, bo wieczorkiem cie nie bylo, he?A do czarownic sie nawet zapisalam na forum, ty też :twisted:
Ostatnio edytowano Wto sie 21, 2007 14:27 przez moś, łącznie edytowano 1 raz

moś

Post » Wto sie 21, 2007 14:17

moś pisze:To jestes częściowo zrechabilitowana( nie popelnilam Byka?) :roll:
A piszesz ze swojego kompa czy z pracy, a wlasciwie to chcialam zapytać czy tój domowy dziala, bo wieczorkiem cie nie bylo, he?A do czarownic sie nawet zapisalam na forum, ty też :twisted:

Byk niestety. :wink:
Z pracy piszę. A domowy działa ale wtedy kiedy ma ochotę to znaczy raz uda się go włączyć raz nie. :roll: Teściowa nam załatwia z hurtowni tańszy procesor i płytę główną.
Wieczorkiem mnie nie było bo musiałam odespać trochę poprzednią a potem źle się czułam i leżałam.
Ja do czarownic mam się zapisać przecież ja anioł jestem. :roll: :wink:
Obrazek

maggia

Post » Wto sie 21, 2007 14:31

A juz nie należysz? bo mi sie wydawalo ze tak... :wink: Ja tez aniolek ale kazdy ma podobno dwie osobowosci, przyklad z varii :twisted:
Juz sie lepiej czujesz / To trzymam kciuki za komputer i twoje zdrowko, albo odwrotnej kolejnosci :roll: :ok:

moś

Post » Wto sie 21, 2007 14:36

maggia- czy ja juz chwalilam Twoj podpis? cudne stworzonka :1luvu:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto sie 21, 2007 14:36

maggia pisze:
moś pisze:To jestes częściowo zrechabilitowana( nie popelnilam Byka?) :roll:

Byk niestety. :wink:
Z pracy piszę. A domowy działa ale wtedy kiedy ma ochotę to znaczy raz uda się go włączyć raz nie. :roll: Teściowa nam załatwia z hurtowni tańszy procesor i płytę główną.
Wieczorkiem mnie nie było bo musiałam odespać trochę poprzednią a potem źle się czułam i leżałam.
Ja do czarownic mam się zapisać przecież ja anioł jestem. :roll: :wink:

Mam nadzieję, że to jakaś komputerowa hurtownia, czy coś w tym stylu.
Głowna zasada: Nie kupujemy sprzętu komputerowego w supermarketach itp. Nagadają, że super np. procesor. No i ten procesor pewnie jest dobry, ale na innych podzespołach sobie będą oszczędzać.
Apropos.. kupuje ktoś może w sklepach sieci "Makro" ?
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Wto sie 21, 2007 14:57

moś pisze:A juz nie należysz? bo mi sie wydawalo ze tak... :wink: Ja tez aniolek ale kazdy ma podobno dwie osobowosci, przyklad z varii :twisted:
Juz sie lepiej czujesz / To trzymam kciuki za komputer i twoje zdrowko, albo odwrotnej kolejnosci :roll: :ok:

Do gaździn to należę ale do czarownic się nie zapisywałam. :roll:
Lepiej się czuje dziękuje. Wczoraj mnie coś słabo było nie wiem. Chyba się starzeje. :roll:
cassidy pisze:Mam nadzieję, że to jakaś komputerowa hurtownia, czy coś w tym stylu.
Głowna zasada: Nie kupujemy sprzętu komputerowego w supermarketach itp. Nagadają, że super np. procesor. No i ten procesor pewnie jest dobry, ale na innych podzespołach sobie będą oszczędzać.
Apropos.. kupuje ktoś może w sklepach sieci "Makro" ?

Tak komputerowa :D Teściowa ma tam jakieś znajomości. :)
W supermarkecie w życiu bym nie kupiła. :strach:
Do makro niestety nie mam karty. :(
Ostatnio edytowano Wto sie 21, 2007 16:01 przez maggia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

maggia

Post » Wto sie 21, 2007 14:58

Adrianapl pisze:maggia- czy ja juz chwalilam Twoj podpis? cudne stworzonka :1luvu:

Nie pamiętam ale bardzo dziękuje!!! :D
Zasługa gattary!!! :D
Obrazek

maggia

Post » Wto sie 21, 2007 15:48

cassidy pisze:.. kupuje ktoś może w sklepach sieci "Makro" ?

Dość często robie zakupy w makro, ale komputera nie kupowałam..
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

[poprzednia][następna]