Jej... pięknotka z niej rzeczywiście niecodzienna! Co za uroda, tekie umaszczenie nieczęsto się zdarza. Niech tylko malutka dojdzie do siebie - jestem pewna, że domki będą się o nią bić Kciuki trzymam za nią i za inne beskidzkie kociaki. Serdeczności Jolu.
uwierz mi ze nie mialam czasu... wczoraj czas ktory mialam na net pswiecilam wklejaniu zdjec na watkach kociakow, musze obfocic przedmioty i obrobiocic zdjecia, to zajmuje chwilke, a mam wiele zaleglych bazarkow, na pewno przesle ci link jak tylko to zrobie
na wszystkich watkach go/je umieszcze
dzisiaj juz zapraszam wszystkich na aukcje na rzecz kociakow, czia przyslala przesliczne haftowane obrazki, oprawione, gotowe do zawieszenia!
mam tez inne przedmioty, bedzie kilka aukcji!
Pamiętam Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza ['] Moja Paciunia [']
dzisiaj odwiedze Molly i pozostale kotki w lecznicy
bede tez w schronisku bo sa kolejne kociaki 6 znalezionych w kartonie pod sklepem i 3 zlapane pod blokiem
rece opadaja, trzeba szybko dzialac bo dla nich schron to wyrok smierci
jesli ktos moze mi pomoc w umieszczeniu ich w bezpiecznym miejscu, z gory dziekuje w imieniu kociakow
siedze i rycze jak dziecko, to z zalu, z bezsilnosci, tyle zrobilismy a one sie poddaja... nie mam sil
dzisiaj bylam w schronisku, oddawalam do adopcji jedna z kociatek z nowej, ubieglotygodniowej "dostawy", kicia pojechala do dobrego domu.... dzien dobrze sie rozpoczal, ale przeciez nie moze byc zbyt pieknie... los znow musial dokopac
Molly jestes w dobrych rekach, walcz kochanie, prosze