CHORA KOTKA UCIEKłA ok. Klifa. Nadal szukamy Fuksi!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 19, 2007 0:28

Otrzymałam dziś takiego maila:
Witam
Za wiele niestety nie będę mogła pomóc, ale może na coś się Pani przydadzą te informacje. Nie mieszkam tu na stałe ale dośc często nocuję. Mam psa i spaceruję z nim późna nocą lub wczesnym świtem. nie potrafię dokładnie okreslic ile dni wstecz, ale widziałam pod blokiem burego kotka. Kicia miałczała próbując dostać się do budynku. Niestety mimo najszczerszych chęci nie zdołałam jej pomóc ponieważ gdy dostrzegła psa uciekła. Kotka uciekła w stronę tego długiego budynku stojącego po przeciwnej stronie ulicy, na przeciwko przedszkola. Tam w piwnicach mieszkają kotki. Polecam również spytać Panią z wieżowca róg Anielewicza i Esperanto ona dokarmia tutejsze kocie stadko więc będzie wiedziała jeśli pojawił sie nowy kotek.
Zyczę powodzenia
Pozdrawiam

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie sie 19, 2007 0:30

świetnie kochani! jeszcze niech się tylko Fuksia znajdzie, bo to juz najwyższy czas aby panna ujawniła się

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie sie 19, 2007 10:39

Jana pisze:Otrzymałam dziś takiego maila:
Witam
Za wiele niestety nie będę mogła pomóc, ale może na coś się Pani przydadzą te informacje. Nie mieszkam tu na stałe ale dośc często nocuję. Mam psa i spaceruję z nim późna nocą lub wczesnym świtem. nie potrafię dokładnie okreslic ile dni wstecz, ale widziałam pod blokiem burego kotka. Kicia miałczała próbując dostać się do budynku. Niestety mimo najszczerszych chęci nie zdołałam jej pomóc ponieważ gdy dostrzegła psa uciekła. Kotka uciekła w stronę tego długiego budynku stojącego po przeciwnej stronie ulicy, na przeciwko przedszkola. Tam w piwnicach mieszkają kotki. Polecam również spytać Panią z wieżowca róg Anielewicza i Esperanto ona dokarmia tutejsze kocie stadko więc będzie wiedziała jeśli pojawił sie nowy kotek.
Zyczę powodzenia
Pozdrawiam

czy ktoś mógłby sprawdzić ten nowy trop ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie sie 19, 2007 12:53

ja jak już pisałam dopiero jutro albo pojutrze mogę pomóc.
ale dzisiaj będę na powązkach (rocznica dziadka) i mam coś załatwić z osobą sprzątającą cmentarz więc popytam.
odkąd pamiętam na cmentarzu jest duuużo kotów a to po drugiej stronie ulicy, przydałoby się też przy bramach powiesić plakaty
nie poszukam tam dzisiaj bo babci samej nie zostawię
jednak wg mnie to też może być miejsce gdzie Fuksia może być
tylko cmentarz jest ogggromny!!!!!
Obrazek Obrazek

felid-ali

Od: Nie cze 10, 2007 10:47

Post » Nie sie 19, 2007 19:37

Dostalam telefon - pani widziala z daleka, nie wie czy to Fuksiara, ale napewno nowy bury kot w stadzie. Anielewicza 30 i Anielewicza 30A.

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Nie sie 19, 2007 19:44

no to kolejny trop do sprawdzenia, może to tym razem Fuksia. Kto będzie mógł?

Tweety

Post » Nie sie 19, 2007 20:35

GreenEvil pisze:Dostalam telefon - pani widziala z daleka, nie wie czy to Fuksiara, ale napewno nowy bury kot w stadzie. Anielewicza 30 i Anielewicza 30A.

pzdr
GreenEvil

kto może to sprawdzić ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie sie 19, 2007 22:06

Kto mógłby sprawdzić.... :?: :?: :?:
MamaObrazekObrazekObrazekObrazek
Prawdziwa egipska księżniczka z kairskiej ulicy....i książę o migdałowych oczach... rudy łobuz

Mayo

Od: Śro kwi 28, 2004 21:03

Post » Nie sie 19, 2007 22:45

jeszcze raz zapytam, kto może sprawdzić nowy trop związanym z tel. do GreenEvil?

Tweety

Post » Nie sie 19, 2007 23:01

Prosimy...
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Nie sie 19, 2007 23:54

Jana pisze:Otrzymałam dziś takiego maila:
Witam
Zyczę powodzenia
Pozdrawiam

JANO. Napisz, proszę do rozmówczyni z prośbą o podanie adresu budynku, obok którego widziała burego kotka szukającego wejścia do środka. Możesz też zaprosić ją na forum, podając przy tym link do wątku. Dziękuję Ci.

Warszawa. Halo Warszawa. Prośba do osób z okolic KLIFA o sprawdzenie o podobnej porze miejsca, w którym widziano koteczkę usiłującą wejść do bloku mieszkalnego.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Pon sie 20, 2007 0:04

GreenEvil pisze:Dostalam telefon - pani widziala z daleka, nie wie czy to Fuksiara, ale napewno nowy bury kot w stadzie. Anielewicza 30 i Anielewicza 30A.

pzdr
GreenEvil

Dziękuję GreenEvil za wiadomość. Ustal proszę o jakiej porze nowy kotek był widziany.
Uprzejma prośba do osób z okolic WOLI, KOŁA, ŻOLIBORZA, POWĄZEK lub MURANOWA o sprawdzenie okolic budynków pod adresem ul. Anielewicza 30 i 30A. Dziękuję.

Warszawa. Halo, Warszawa. Widziany nowy burasek w okolicach budynków przy ul Anielewicza 30 i 30A. Osoby z okolic KLIFA proszone o odnalezienie i porównanie nowego przybysza w stadzie.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Pon sie 20, 2007 0:07

Małpy Dwie. Dziękuję za wzorową pomoc okazaną podczas plakatowania.
Może czas odnalezienia Fuksi już nadszedł?
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Pon sie 20, 2007 0:11

Dzidzia. Wielkie dziękujemy od wszystkich koteczków za opiekę podczas moich odwiedzin Warszawy.
Nie zdążyłem jeszcze zaplanować jutrzejszego dnia.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Pon sie 20, 2007 9:55

Raczej dzisiejszego :wink:

Trzymam kciuki za to zeby kotek okazal sie Fuksią.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

[poprzednia][następna]