Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:ale dla takiego koteczka jak maggia ma to trzeba solidnej kuwety... proponuje wanne
maggia pisze:moś pisze:maggia pisze:moś pisze:Juz wiem! sypalnie zamknąc, TZ przywiazac do łóżka , kupic termofor
Nie ma futra i słodko nie mruczy.
teraz to sa takie nowinki techniczne ze nic nie wiadomo![]()
Przypomniała mi się ta lala ze stacji benzynowej.![]()
Wczoraj u mnie w pracy była Makaranka z nie pamiętam chyba Rafał? ale się zdziwiłam oni też.
maggia pisze:dorcia44 pisze:ale dla takiego koteczka jak maggia ma to trzeba solidnej kuwety... proponuje wanne
![]()
![]()
![]()
Koteczka?chyba Kocura
Wannę w domu mam ale do takich czynności nie jest przewidziana.
moś pisze:maggia pisze:dorcia44 pisze:ale dla takiego koteczka jak maggia ma to trzeba solidnej kuwety... proponuje wanne
![]()
![]()
![]()
Koteczka?chyba Kocura
U mnie tez nie a Mos czasami korzysta
maggia pisze:moś pisze:maggia pisze:dorcia44 pisze:ale dla takiego koteczka jak maggia ma to trzeba solidnej kuwety... proponuje wanne
![]()
![]()
![]()
Koteczka?chyba Kocura
U mnie tez nie a Mos czasami korzysta
Jak on tak może? Lepiej z kibelka go naucz korzystać.
Zo.Zo. pisze:Yyy tak.![]()
![]()
![]()
Ja się nie będę wypowiadać bo nie mam żadnego TŻ...![]()
Zo.Zo. pisze:Yyy tak.![]()
![]()
![]()
moś pisze:varia zarz tu wejdzie, wchodzi po lolei do wszystkich ale ma zaleglosci, cytuje z paru ladnych stron przed, hi hi
moś pisze:varia zarz tu wejdzie, wchodzi po lolei do wszystkich ale ma zaleglosci, cytuje z paru ladnych stron przed, hi hi
varia pisze:moś pisze:varia zarz tu wejdzie, wchodzi po lolei do wszystkich ale ma zaleglosci, cytuje z paru ladnych stron przed, hi hi
maggia pisze:varia pisze:moś pisze:varia zarz tu wejdzie, wchodzi po lolei do wszystkich ale ma zaleglosci, cytuje z paru ladnych stron przed, hi hi
Była ale nic nie napisała, pewnie jej się czytać nie chciało.![]()
moś pisze:Zo.Zo. pisze:Yyy tak.![]()
![]()
![]()
To chociaz narysuj Ciupulke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 37 gości