Szylkretki SĄ piękne!: Iris i Lafi zapraszają wszystkie!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 17, 2007 22:15

No wiec sie ustosunkowuję.. Ewung-to zdjęcie z Iriską jest sprzed kastracji, to i młodziej wygląda :D .
Bubor, Lafi jest rzeczywiście chuda i długa, , Iriska też taka była. Ale myślę, że to kwestia budowy, bo apetyt to ona ma, że ho ho!! :wink: I ona może i ma werwę, ale Iris to głównie śpi:))Tak słodko, jak Kropusia:))
Mosiu kochana, jeszcze nałogowcem Lafinka nie została, staram się dawkować te ,atrakcje' :D :D. Ona chwilowo przechodzi inny etap-ołówki, kredki, długopisy.... Wszystkie pod wersalką.. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sie 18, 2007 8:07

skąd ja to znam "wszystko pod wersalką" moja Łacia jest mistrzem w teleportacji rzeczy pod meble. ostatnio przestawiliśmy skrzynię która służy za stolik ale znaleźliśmy skarbów :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob sie 18, 2007 8:19

No właśnie my też dziś przymierzamy się do ,szukania skarbów' :D . Okazja do zrobienia porządków sie trafi przynajmniej :wink: .A z tego, co wiem, pod wersalkami jest wszystko-pisaki wszelkiej maści, chrupki kukurydziane, fasolki, zakrętki, papierki, i full innych ,ciekawych 'rzeczy :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sie 18, 2007 8:26

ewung pisze:skąd ja to znam "wszystko pod wersalką" moja Łacia jest mistrzem w teleportacji rzeczy pod meble. ostatnio przestawiliśmy skrzynię która służy za stolik ale znaleźliśmy skarbów :-)

cos chyba szylkretowe lacie tak maja :)
ze teleportuja wszystpo pod szafki :)
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Sob sie 18, 2007 8:38

:lol: :lol: :lol:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob sie 18, 2007 12:21

Oj, teleportują, teleportują.. :D Bo to są SZYLKRETKI :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sie 18, 2007 12:35

kalair pisze:No właśnie my też dziś przymierzamy się do ,szukania skarbów' :D . Okazja do zrobienia porządków sie trafi przynajmniej :wink: .A z tego, co wiem, pod wersalkami jest wszystko-pisaki wszelkiej maści, chrupki kukurydziane, fasolki, zakrętki, papierki, i full innych ,ciekawych 'rzeczy :D

U mnie to samo, dzis sprzatalam, he he 8) I jeszcze stare kapcie znalazlam co je budi sponiewieral :roll:
Ps kalair masz ode mnie dedykacje w wątku plaskatych :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sie 18, 2007 12:56

A to lecę, lecę!!!! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sie 18, 2007 16:39

Dziś od rana i u nas pogoda sprzyjała wszelkim pracom porządkowym jak i szczegółowej inspekcji kilku miejsc :wink: :
Sprawdzany był stan zarybienia w akwarium :wink: ..............
Obrazek
.......jak i smak deszczówki na balkonowej balustradzie :wink: .........
Obrazek
Kropcia zauważyła nawet urwany ściągacz w kurtce :D ( swoją drogą ciekawe kto go urwał ? :? ) ..............
ObrazekObrazek
Mam nadzieje Kalair że i Twoje pannice owocnie spędzają sobote :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sie 18, 2007 18:45

He, he! No ciekawe Bubor, kto ten ściągacz w kurtce uszkodził... :D . I sprawdź też stan rybek po tej inspekcji Kropciowej :P .
Moje... no cóż... Iris przeokropnie dziś przegoniła małą, rano, a resztę dnia woli przespać , z przerwami na jedzonko rzecz jasna :wink: . A mała pomordowała trochę chrupek, i załatwiła kolejne długopisy... -
Teraz śpią . Niestety do czasu :twisted:
Obrazek
Kochają obie tą pozycję.. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sie 18, 2007 19:14

kalair pisze:He, he! No ciekawe Bubor, kto ten ściągacz w kurtce uszkodził... :D . I sprawdź też stan rybek po tej inspekcji Kropciowej :P .
Moje... no cóż... Iris przeokropnie dziś przegoniła małą, rano, a resztę dnia woli przespać , z przerwami na jedzonko rzecz jasna :wink: . A mała pomordowała trochę chrupek, i załatwiła kolejne długopisy... -
Obrazek

A jak ta pozycja sie nazywa?I jak sie zalatwia dlugopisy? Ma jakies plecy :wink: :twisted: w hurtowni?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sie 18, 2007 19:41

kalair pisze:He, he! No ciekawe Bubor, kto ten ściągacz w kurtce uszkodził... :D . I sprawdź też stan rybek po tej inspekcji Kropciowej :P .
Obrazek

Iriska i Laffinka ślicznie wyglądają gdy tak razem śpią :1luvu: , czyżby to była cisza przed burzą ? :wink:

bubor

Post » Sob sie 18, 2007 20:48

Niestety Bubor-to JEST cisza przed burzą! :twisted: . Mniemam, że jeszcze potrwa tak do 23.00 :D

Mosiu, a masz jakąś propozycję nazwy na tę pozycję? Chyba klasyczna... :D :D

A długopisy załatwia na cacy, utylizując je , pozbawiając części niezbędnych w użytkowaniu, a następnie kamuflując gdzieś w czeluściach mieszkania. Najczęściej pod którąś wersalką :wink: :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sie 18, 2007 20:52

kalair pisze:Niestety Bubor-to JEST cisza przed burzą! :twisted: . Mniemam, że jeszcze potrwa tak do 23.00 :D

U nas burza już trwa :? , Kropcia niedawno wstała i teraz szaleje po mieszkaniu ..........................

bubor

Post » Sob sie 18, 2007 20:57

bubor pisze:
kalair pisze:Niestety Bubor-to JEST cisza przed burzą! :twisted: . Mniemam, że jeszcze potrwa tak do 23.00 :D

U nas burza już trwa :? , Kropcia niedawno wstała i teraz szaleje po mieszkaniu ..........................

To sobie ją wyobraź razy dwa :twisted: . Dwa razy tyle szczęścia! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]