Fredziolina pisze:Nie wiedziałam, że przy pp mozna zastosować wyciąg z grascicy cielecej![]()
Po pracy pędze po baypanum i kłuję kiciusie.
a interferon podawałaś?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fredziolina pisze:Nie wiedziałam, że przy pp mozna zastosować wyciąg z grascicy cielecej![]()
Fredziolina pisze:Monikoprzekażę po południu
![]()
Bardzo, bardzo dziekuję CiTy Wiesz za co
![]()
Siedzę w pracy jak na szpilkach
Marcelibu pisze:Fredziolina pisze:Nie wiedziałam, że przy pp mozna zastosować wyciąg z grascicy cielecej![]()
Skąd się bierze ten wyciąg? Mam na myśli, gdzie się kupuje?
CoToMa pisze:Fredziolina pisze:Nie wiedziałam, że przy pp mozna zastosować wyciąg z grascicy cielecej![]()
a interferon podawałaś?
CoToMa pisze:Marcelibu pisze:Fredziolina pisze:Nie wiedziałam, że przy pp mozna zastosować wyciąg z grascicy cielecej![]()
Skąd się bierze ten wyciąg? Mam na myśli, gdzie się kupuje?
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2412901#2412901
niestety nie wiem, ale chyba nie zaszkodzi, napisz może do julkota. Myśmy miały mało surowicy, więc dałyśmy tym najbardziej zagrożonym, a postałym TFX. I wszystkim interferon. Na zylexis (baypanum) przy takiej ilości kotów nas nie stać...Fredziolina pisze:CoToMa pisze:Fredziolina pisze:Nie wiedziałam, że przy pp mozna zastosować wyciąg z grascicy cielecej![]()
a interferon podawałaś?
Nie, tylko surowicę.
Mozna w tym przypadku podać wyciąg z grasicy?
eurydyka pisze:gdyby ktos chcial TFX w Wawie to jest w lecznicy na Krasinskiego (Zoliborz) bo probowalismy nim ratowac Choco, ale wykorzystalismy tylko jedna ampulke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 84 gości