Jose Arcadio Emanuel Łatek Władek jest takim przystojniakiem, że gdyby nie moje kocie zarazy , wzięłabym go nawet bez willi (puss, niech to pytanie mimo wszystko zostanie między nami )
ekhem, no myślę on jest może dużym kocurem, ale to wrażliwy romantyk, który w skrytości marzy o związku dusz (więc w razie czego podpisujemy intercyzę )
milou pisze:Lucjaa, czy twojemu kocio-babskiemu towarzystwu nie przydałoby się wsparcie ze strony prawdziwej męskiej łapy? Puss, czy ta willa do wzięcia razem z Łatkiem?
Hmmm..."wsparcie ze strony prawdziwej męskiej łapy" w przypadku Władka i jego stosunku do innych kotów kojarzy mi się jednoznacznie... Oj oj milou Ty materialistka jesteś!!!
milou, czy domek dla Łatka od października jest nadal aktualny?
bo taka kochana kocina, a u nas w domu nie ma życia przez Maksa,
który go strasznie bije i mobbinguje
Puss, domek od października (budowlańcy, nie opóźniać się!) powienien już być Tyle że domek teraz się zastanawia, czy może Łatka przygarnąć na stałe, tak do końca. Bo domek jest jednoosobowy i zdarza mu się wyjeżdżać. I nie wie co wtedy zrobić z Łatkiem. Trzeba by pomyśleć nad rozwiązaniem dobrym dla obu stron.
Wstępnie możemy więc założyć, że to domek jednak tymczasowy i jeśli ktoś zapała nieposkromioną miłością do Władzia, to niech się nie waha, tylko od razu da nam znać
Myślę w skrytości ducha, że domek znajdzie salomonowe wyjście, co zrobić z kocurkiem na czas wyjazdów. Tym bardziej, że Łateczek bardzo się spodobał, a jego tułaczka bardzo domek wzruszyła...
milou, czy domek dla Łatka od października jest nadal aktualny? bo taka kochana kocina, a u nas w domu nie ma życia przez Maksa, który go strasznie bije i mobbinguje
Hie hie uwielbiam jak Cykorek tak spi z podkurczonymi łapkami, zupełnie jak Władek
Koty śpiącopodkurczonołapkowe to najlepsza odmiana kota, to 100% kota w kocie, to zaszczyt mieszkać z TAKIM kotem