Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kavala pisze:Ona nie jest głupia, widzi, że macie kasę.Weźcie ją może na litość, pokłamcie, że już nic nie możecie zpłacić itp...
CoToMa pisze:kavala pisze:Ona nie jest głupia, widzi, że macie kasę.Weźcie ją może na litość, pokłamcie, że już nic nie możecie zpłacić itp...
też tak myślę...
karee pisze:CoToMa pisze:kavala pisze:Ona nie jest głupia, widzi, że macie kasę.Weźcie ją może na litość, pokłamcie, że już nic nie możecie zpłacić itp...
też tak myślę...
myslicie dziewczyny, ze to takie proste, iwonka juz jej powiedziala o tym ze sie kasa skonczyla, a ona w jedenej chwili z placzu przeszla w roszczeniowy ton. skazujecie koty!
Femka pisze:karee pisze:CoToMa pisze:kavala pisze:Ona nie jest głupia, widzi, że macie kasę.Weźcie ją może na litość, pokłamcie, że już nic nie możecie zpłacić itp...
też tak myślę...
myslicie dziewczyny, ze to takie proste, iwonka juz jej powiedziala o tym ze sie kasa skonczyla, a ona w jedenej chwili z placzu przeszla w roszczeniowy ton. skazujecie koty!
a nie macie jakiejś gilotyny?
karee pisze:CoToMa pisze:kavala pisze:Ona nie jest głupia, widzi, że macie kasę.Weźcie ją może na litość, pokłamcie, że już nic nie możecie zpłacić itp...
też tak myślę...
Małpy Dwie pisze:cha, cha (to był gorzki smiech), jak to czytam to przypominam sobie początek tego watku: córkę, która nie chciała, żeby matka miała koty, bo jest niepoczytalna... Niepoczytalna to moze przegięcie, ale niezrównoważona emocjonalnie to chyba dobre słowo. Córki nie usprawiedliwiam oczywiście (z tym oddawaniem kotów do schronu). Zresztą czy nie zapaliła się wam czerwona lampka jak ta pani kłamała już na wstępie ( że właściciel kamienicy w Wwie nie zgadza sie na koty)?
Dla kiciów głaski a dla ich mądrych i kochanych opiekunek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102, noora i 732 gości