Femka pisze:Bungo pisze:I tu - z głęboką niechęcią i zupełnie wyjątkowo - się z Tobą zgodzę
Bungo zamilkła...
może utonęła w głębokiej niechęci
Bungo utonęła w głębokiej zadumie na temat: Jak wygląda KOCIEC świata

I chyba już wiem

I nie powiem....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Bungo pisze:I tu - z głęboką niechęcią i zupełnie wyjątkowo - się z Tobą zgodzę
Bungo zamilkła...
Bungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:I tu - z głęboką niechęcią i zupełnie wyjątkowo - się z Tobą zgodzę
Bungo zamilkła...
Bungo utonęła w głębokiej zadumie na temat: Jak wygląda KOCIEC świata![]()
I chyba już wiem
I nie powiem....
Bungo pisze:Chcesz mieć koszmarne sny![]()
Kociec świata wygląda tak: wstajesz sobie rano, wychodzisz na balkon - a pod nim tysiące płodnych kotek i jajecznych kocurów, a przed nimi Yak i paru takich innych z transparentem: "Precz z kastracją! Pozwólmy działać Naturze".
A Ty w domu nie masz choćby jednej puszki - nawet whiskasa
Bungo pisze:Bo kociec świata to chyba katastrofa ma być![]()
A na serio - ten kociec to Ci się specjalnie napisał, czy froydowsko????
Zowisia pisze:Przeciez to Bungo pierwsza napisala KOCIEC ..
??
zo
Bungo pisze:Chcesz mieć koszmarne sny![]()
Kociec świata wygląda tak: wstajesz sobie rano, wychodzisz na balkon - a pod nim tysiące płodnych kotek i jajecznych kocurów, a przed nimi Yak i paru takich innych z transparentem: "Precz z kastracją! Pozwólmy działać Naturze".
Kociama pisze:Bungo pisze:Chcesz mieć koszmarne sny![]()
no i zwieracz mi popuścił samoistnie![]()
![]()
![]()
Femka pisze:Kociama pisze:Bungo pisze:Chcesz mieć koszmarne sny![]()
no i zwieracz mi popuścił samoistnie![]()
![]()
![]()
to mykaj, Kociamko, galoty zmieniać
Bungo pisze:
Tylko na kociec zalągł się pod jednym z samochodów, ale na tyle blisko, że zdołałam go ucapić i zawlec do domu. Fakt, że mnie op... jak burą sukę, ale był czas przywyknąćI Lusia też dziś nie oberwała
![]()
Wniosek - jak się naprawdę wkurzę, to Bunguś o tym WIE
Femka pisze:Zowisia pisze:Przeciez to Bungo pierwsza napisala KOCIEC ..
??zo
O matko i córko, wlałaś mi w serce nadzieję, poleciałam do poprzednich stron, żeby sprawdzić i znowu wyzwać Bungo od zołz ostatnich :twisted:
... ale niestety,to jednak ja :crying:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 32 gości