Witam!
Poszukuje pilnie opiekuna dla malej czarnej kotki,ma okolo trzech miesiecy,kilka dni temu przeszla operacje na przepukline,dochodzi do siebie bardzo szybko i jest jej potrzebny nowy dom.
Kociaka przygarneli moi sasiedzi,wczesniej byla "zabawka" dla dzieci,az w koncu udalo mi sie ich namowic zeby sie nia zaopiekowali.Po tygodniu,postanowili wyjachac na wakacje,wiec opiekowalam sie kotem,teoretycznie mialo to trwac tydziec,ale po ich powrocie okazalo sie ze nie chca juz kota,bo ich coreczce sie znudzil wiec kupia teraz yorka,kot mial zostac wywieziony za miasto wiec postanowilam ze im go nie oddam.Zaszczepilam ja,odrobaczylam,przygotowania do operacji trwaly bardzo dlugo,poniewz byla zaglodzona,ale teraz na szczescie wszystko jest juz dobrze.Musze ja oddac poniewaz mam dwa zazdrosne koty i doroslego duzego psa,tymaczasowo mieszka w jednym pokoju,ale przeciez tak nie moze byc zawsze.
Kicia zasluguje na najlepszy dom!!Jest to maly kot o wielkim charakterze i woli zycia,taki maly fighter.Nawet podczas operacji nie mozna bylo poddac jej normalnej narkozie,poniewaz sie nie poddawala,podzialala dopiero dawla dla doroslego kota.
Bardzo prosze o kontakt jedynie osoby odpowiedzialne,ktore nie oddadza jej juz nigdy,bo kot przeszedl i wycierpial juz swoje
Malenstwo dostarcze z wyprawka do nowego wlasciciela osobiscie w okolicach Szczecina.
moj nr 660 824 826; gg 4624439; mail
pezinho@wp.pl