Jutro jade po koteczki i w srode wracam z maluchami ciekawe jak moja Klara na nie zareaguje nie wiem czego sie spodziewac ale mam nadzieje ze bedzie dobrze i ze domki szybko sie znajda
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
ciocia skinówa idzie spać i jeszcze raz podnosi na dobranoc
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
kotki sa u mnie ale 2 bo kotka znalazla juz dom mam 2 kocurki cudne chlopaki mam tylko problem z moja kotka bo fuczy na nie i tak dziwnie mruczy mam nadzieje ze im nic nie zrobi ale mysle ze sama sie ich boi co mam robic?? pomocy!!!
Bylam na wystawie ale nikt nie wzial kotkow jeszcze zostalam spisana przez straz miejska i niby mandat dostane szydera kotki dalej czekaja na swoje domki a moja kotka jak fuczala tak fuczy dalej ale troszke mniej