Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Joy pisze:Nooo...widać, że dziewczyna ma problem ze złością......może jaki psychoanalityk by jej pomógł
...ale chyba czasem przychodzi się pomiziać...
![]()
No i śliczna jest mimo wszystko....a ten ogonek
Kłopcia nas kocha na "bardzo swój" sposób, praktycznie wcale nie przychodzi się pomiziać, natomiast musi się znajdować w pobliżu człowieka bo jak zostaje sama to strasznie płacze
. To już taki pokręcony typ.... generalnie nie jest strachliwa, uwielbia się bawić ale nie toleruje kontaktu fizycznego. Jedno co zawsze robi kiedy wracam do domu to siada na stołku i wystawia usteczka do całusa
, mam ją tak mocno "ucmoktać" i od razu się odczepić
![]()
Joy pisze:
Faktycznie, przedziwna z niej koteczka...z bliskością też ma widać problem...Alu, zbieraj kasę na terapię rodzinną![]()
Joy pisze:mój ex-TZ też mnie kochał na swój sposób...pogoniłamBoże broń nie jest to sugestia...tak mi się skojarzyło
Aniołek_ pisze:Może faktycznie jakieś lepsze powietrze mam![]()
Bo gryzek Kitek jak się do niego podchodzi to brzuchol do góry wywalaczego nigdy nie robił
nawet go mogę czesać, pazury obcinać i mnie nie gryzie
![]()
Falka tylko pokazuje co ma robić Kiwcio, a sama nic
gattara pisze:Tiaaa, mogłaś wziąć ja do siebie, może powietrze masz bardziej przyjazne
Miłość Kiwcia i Falki nadal kwitnie
J'taime part 2
i link bezpośredni specjalnie dla Dominiki
J'taime part 2
varia pisze:A czerwony kwadracik gdzie?
Aniołek_ pisze:Ale Ty wyrodna jesteś!Każda chwila dobra by się Kłopci pozbyć, tak?
gattara pisze:varia pisze:A czerwony kwadracik gdzie?
W rogu ekranu, a co - nie widzisz go?? Matkoboskoczęstochosko
Varia nam oślepła
![]()
gattara pisze:Do komisji ślepej... tfu śledczej miało być :twisted: powinnaś przystać, z takim wzrokiem
moś pisze:Oświadczam że gattara czyta tez inne watki, jest dowod
gattara pisze:moś pisze:Oświadczam że gattara czyta tez inne watki, jest dowod
Skąd to mniemanie, nigdy nie byłam w żadnym innym wątku
moś pisze:gattara pisze:moś pisze:Oświadczam że gattara czyta tez inne watki, jest dowod
Skąd to mniemanie, nigdy nie byłam w żadnym innym wątku
Hm.. mataczymy, mataczymy psze pani
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek i 45 gości