Gryzzli największą grozę budzi z wywalonym do góry brzuchem

Moderator: Estraven

Femka pisze:ależ mają cudnie Twoje koty. biegają sobie po ogrodzie, brykają po trawce... to jest życie.
a moje biedactwa na 40 metrach w mieszkaniu

CoToMa pisze:Przy okazji dowiedziałam się, że pers został wykastrowany i wczoraj miał robione badania krwi. No i teraz jest pięknie wystrzyżony na lwa (to widziałam na własne oczy)![]()
Pers opiekuje się tymi kociakami, maluchy nawet próbują go ssać.
aamms pisze:CoToMa pisze:Przy okazji dowiedziałam się, że pers został wykastrowany i wczoraj miał robione badania krwi. No i teraz jest pięknie wystrzyżony na lwa (to widziałam na własne oczy)![]()
Pers opiekuje się tymi kociakami, maluchy nawet próbują go ssać.
Kamień z serca.. uff..![]()
Strasznie sie martwilam o tego kicia..

CoToMa pisze:Myszaczek ma się nieźle, tylko w nocy trochę świruje. Nad ranem zasypia, ale wtedy króliczycy zaczyna odbijać. Łapie zębami pręty od klatki i wali nią na boki. Zastanawiam się, kiedy TŻ się wścieknie

iwona_35 pisze:CoToMa pisze:Myszaczek ma się nieźle, tylko w nocy trochę świruje. Nad ranem zasypia, ale wtedy króliczycy zaczyna odbijać. Łapie zębami pręty od klatki i wali nią na boki. Zastanawiam się, kiedy TŻ się wścieknie
I tak masz z nim dobrze ,że wytrzymuje....u mnie to wygląda inaczej...wczoraj obiecał,że je potruje....![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 7 gości