Moderator: Estraven
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
ooo... własnie - jak tak lubię oklaskiBeata pisze:Ziemowit, cudne to ostatnie zdjecie![]()
![]()
![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Slonko_Łódź pisze:pixie65 pisze: A Salcia na tym zdjęciu wygląda jakby...miała łupież...![]()
Proszę mi tu Salomei nie krytykować![]()
![]()
To najpiękniejszy kotecek Zosi i Ziemowita......
![]()
![]()

Slonko_Łódź pisze:pixie65 pisze: A Salcia na tym zdjęciu wygląda jakby...miała łupież...![]()
Proszę mi tu Salomei nie krytykować![]()
![]()
To najpiękniejszy kotecek Zosi i Ziemowita......
![]()
![]()

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.a Ty tak szpetnie nie klnij, bo Twoje jakies zdjęcia powyciągam, nooo...zosia&ziemowit pisze: chaliera![]()
hmm...Femka pisze: z elementami morderczych zapędów![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:hmm...Femka pisze: z elementami morderczych zapędów![]()
no, wiesz - znów mi się wydaje, że zbyt sugerujesz się moim podpisem![]()
![]()
![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:specjalnie dla Beaty (która nie twierdzi, jakobym miał zaniedbane koty z trzytonowymi odwłokami, tylko w prosty sposób prawi mi kompkementy)
ziemowit pisze:Koty też to czytały... Ty wiesz, jaki spokój? Stołki na swoim miejscu, firanki nie zerwane, z pokoju obok nie dochodzi odgłos dartej tapicerki.. nie nalane wyjątkowo od dwóch dni...![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości