Wawe, na allegro są, stamtąd irma_q miała najwięcej zapytań odnośnie swoich tymczasów.
Za chwilkę kończy się stara aukcja wystawiam nową z ładniejszymi fotkami, mam nadzieję, że teraz posypią się zapytania w sprawie słodziaków..
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Klaudia pisze:Za chwilkę kończy się stara aukcja wystawiam nową z ładniejszymi fotkami, mam nadzieję, że teraz posypią się zapytania w sprawie słodziaków..
Klaudia pisze:jupo2 prosze nie zamartwiaj się![]()
Robię co mogę z ogłaszaniem, nowa aukcja już jest, nowe ogłoszenie na gratce też, na adopcyjnej miau pojawi się pewnie lada dzień..
Ruach pisze:Klaudia pisze:jupo2 prosze nie zamartwiaj się![]()
Robię co mogę z ogłaszaniem, nowa aukcja już jest, nowe ogłoszenie na gratce też, na adopcyjnej miau pojawi się pewnie lada dzień..
Klaudia, a może zmienić trochę tytuł wątku i na początku napisać: BARDZO PILNE !!!
Klaudia pisze:Ruach pisze:Klaudia pisze:jupo2 prosze nie zamartwiaj się![]()
Klaudia, a może zmienić trochę tytuł wątku i na początku napisać: BARDZO PILNE !!!
można zmienić, ja nie zakładałam tego wątku
dodałam jeszcze na adopcje.org jak polecała Ela
Klaudia pisze:tokso nie robiłam, nie wiem czy robić, drogie te badania jakieś 90zła jeszcze nam troszkę rzeczy z wyprawki brakuje
musiałabym mieć cholernego pecha, żeby akurat te maluchy miały tokso i jeszcze mnie zaraziły..
ola25 pisze:Klaudia, ale nie wyciągałaś tych kupek gołymi rękami, prawda? Będzie dobrze!!!
My się staramy, ale niestety musimy wiele przeszkód pokonać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 23 gości