CK Tekken słodki łobuziak czeka na Ciebie! Fruzia ma dom :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 06, 2007 11:01

Wielki dzień Tekkena już dziś. 8) Za dwie godzinki kastracja.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt sie 10, 2007 8:37

Tekkenik już oczywiście z ogolonym łepkiem i po kastracji :D
Ale wigoru nie stracił, nawet w dzień kastracji - odrazu po niej - miał siły do zabaw :D

PRzypominam, że Tekkenik szuka domu...

narazie przy mnie mu ciężko - bo niezbyt wiele czasu jestem w domu (cały dzień właściwie) bo pracuje, a teraz jak mam wolne to będę głównie mieszkać u kuzyna, więc tylko przychodzić chwile zająć się zwierzętami będę...

Tekken jest niesamowicie kontaktowym kotem, jego jedyny minus to ten grzybek (który się leczy :D ) poza tym, uwielbia się bawić - robi to całymi godzinami, jest niesamowicie zakochany w ludziach - śpi na brzuchu lub na klacie człowieka, jest ufny w stosunku do każdego, jak jest sięblisko, trzeba go co chwile głaskać - łasi się niesamowicie, do kotów - ZERO agresji, chce poznać, jak podchodzi do Lili (podchodził właściwie, narazie się z nią nie widuje) to nawet jak ona syczała na niego i go traktowała łapą on nawet nie syknął, poprostu się odsuwał :).

Więc brac, póki jest... bo to wymarzony kot dla każdego - miziak niesamowity!

u nas by zostać nie mógł, to jest wariat - tj lubi skakać i wariować, a u nas nie zabezpieczony balkon i okna, więc moje mieszkanie bezpieczne dla niego nie jest... więc im szybciej znajdzie dom tym lepiej (zwłaszcza, że pod koniec sierpnia wyjeżdżam i wtedy niewiem co z nim :/ )

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48

Post » Sob sie 11, 2007 1:35

up :)

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Nie sie 12, 2007 12:02

dzięki za podrzucenie :)

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48

[poprzednia]