Kociaki z lasu- Misia szuka domku str. 99, Milo chory!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 08, 2007 22:30

Domki dla kociąt potrzebne
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Śro sie 08, 2007 22:48

Kończy się środa. Dziewczyna z Raciborza, która wczoraj do mnie pisała więcej się nie odezwała. Zakocona mi odpisał, że kotka do adopcji już nie aktualna, bo gosciu sie rozmyślił. Zrbiło się ciepło i chociaż mam załatwione z sąsiadem z ostatniego piętra, że nie będzie się denerwował jak mu stado kociąt nad głową będzie biegać tzn. na strychu nad jego mieszkaniem to nie mogę je tam przenieść, bo sie usmażą. Tam jest chyba z 50 stopni ciepła. Mam jednak wszystkich tych co na ten wątek zaglądają i bardzo pomagają i to mi pozwala na razie przetrwać z problemem do jutra. Zaraz założę wątek na dogo. Chociaż tam Wanda z Bytomia ma priorytet w wydawaniu kotów, ja nie wiem jak ona to robi ale chyba już zakociła cały Śląsk i dlatego nikt odemnie kotów nie chce :D . Żartuję oczywiście, bo wszystki kociaki potzrebują domków i dobrze jak jej to sprawnie idzie. Natomiast nie wiem co ja robie nie tak, że na moje ogłoszenia nikt nie odpowiada - pewnie ze mnie marna pisarka.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro sie 08, 2007 22:50

Basiu, napisz do wandul, ona na pewno chociaż Ci coś doradzi

acha i podaj nam link do wątku na dogomanii jak już będzie
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Śro sie 08, 2007 22:56

No właśnie o Wandul pisałam. Z tego co wiem ona ma teraz chore kociaki, chyba, że już wydała. Ja jednak tyle się koło tych kotów już nachodziłam, że wolałabym sama im domki sprawdzić. Wanda jest super kobita ale z tego co mi mówiono ona wydaje koty jak leci, jestem co prawda zdesperowana ale może nie aż tak.

Barbara Horz

Post » Śro sie 08, 2007 23:21

Właśnie stwierdziałam, że dogo jest nie dla mnie, bo mi tam coś po angielsku napisali i wątku nowego założyć mi nie dali. Chyba jestem za bardzo śpiąca, żeby wiedzieć o co im chodzi.

Barbara Horz

Post » Śro sie 08, 2007 23:43

Barbara Horz pisze:No właśnie o Wandul pisałam. Z tego co wiem ona ma teraz chore kociaki, chyba, że już wydała. Ja jednak tyle się koło tych kotów już nachodziłam, że wolałabym sama im domki sprawdzić. Wanda jest super kobita ale z tego co mi mówiono ona wydaje koty jak leci, jestem co prawda zdesperowana ale może nie aż tak.

nie sądzę, żeby to była prawda, na pewno jest umowa adopcyjna i wizyta poadopcyjna, jest wiele osób które pomagaja wandul, pewnie też w sprawdzaniu domków

a żeby założyć nowy wątek na dogomanii trzeba kliknąć na napis
w lewym górnym rogu:
New Thread
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Śro sie 08, 2007 23:44

Tutaj było moje interwencyjne zadziałanie na bazie bannerka Amyszki - już zbędne.
Amyszko - Zapraszam również do nowego wątku bannerkowego http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64093 - jesteś tam bardzo potrzebna - może się zapiszesz ?
Ostatnio edytowano Czw sie 09, 2007 17:04 przez graszka-gn, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Śro sie 08, 2007 23:48

rewelacyjny !!!!
trzeba się jeszcze upewnić, czy moze byc taki wysoki bannerek w podpisie
gdzieś na forum pewno są zapisane zasady
Ostatnio edytowano Czw sie 09, 2007 8:48 przez wibryska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw sie 09, 2007 0:33

mamy cudny bannerek od amyszki - kto może wkleić go do swojego podpisu ?
Ostatnio edytowano Czw sie 09, 2007 8:48 przez wibryska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw sie 09, 2007 6:41

Tutaj były treści "techniczne" - już niepotrzebne.
Ostatnio edytowano Czw sie 09, 2007 17:09 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Czw sie 09, 2007 7:41

Cudny banerek Amyszki!!!!!
Teraz już musi być z górki!
Basiu, trzymam kciuki!!!!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw sie 09, 2007 8:47

wybacz amyszko, nie doczytałam :oops:
kto może wkleić cudny bannerek od amyszki do swojego podpisu ?
maluchy pilnie potrzebują domków
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw sie 09, 2007 9:03

graszka_gn pisze:No to właściwie bannerek AMYSZKI jest już cudnie gotowy, tylko dodałam napis i zakodowałam (teraz jest krócej i powinno mieścić się jako drugi obrazek w podpisie):

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64052][img]http://www.gmg.win.pl/rozne/A_1.jpg[/img][/url]

Amyszko wybacz dziewczynom i mnie - powierzchowne czytanie wątkow i nieprecyzyjne wypowiedzi wynikają z emocji i pośpiechu.
Zapraszam również do nowego wątku bannerkowego http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64093 - jesteś tam bardzo potrzebna - może się zapiszesz ?

Nie gniewam się :) Super że przerobiłaś banerek :ok: ja jeszcze nie umiem tak robić , ale chciałabym się nauczyć :conf:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw sie 09, 2007 9:37

wibryska pisze:
Barbara Horz pisze:No właśnie o Wandul pisałam. Z tego co wiem ona ma teraz chore kociaki, chyba, że już wydała. Ja jednak tyle się koło tych kotów już nachodziłam, że wolałabym sama im domki sprawdzić. Wanda jest super kobita ale z tego co mi mówiono ona wydaje koty jak leci, jestem co prawda zdesperowana ale może nie aż tak.

nie sądzę, żeby to była prawda, na pewno jest umowa adopcyjna i wizyta poadopcyjna, jest wiele osób które pomagaja wandul, pewnie też w sprawdzaniu domków

a żeby założyć nowy wątek na dogomanii trzeba kliknąć na napis
w lewym górnym rogu:
New Thread

Nie chcę Wandula podejrzewać, bo poznałam ją i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. ma duże możliwości, bo ma dom i ma gdzie trzymać kociaki i je segregować wg stanu zdrowia np. ale osoba, która zna ją dużo lepiej rzuciła mi taką uwagę. Może po prostu nie chciałą, żebym Wandul zawaliła następnymi kociakami. Napiszę do niej może faktycznie mi coś doradzi, bo czytałam wczoraj na dogo, że zostało jej tylko jedno kocie.
Co do wątku na dogo to tyle przeczytam, gdzie trzeba kliknąć ale potem otwiera mi się jakś wiadomość, której bez znajomości j.angielskiego nie odszyfrowałam. Nigdy tam nie pisałam, a zalogowałam się dość dawno i pewnie mi coś zablokowali.

Barbara Horz

Post » Czw sie 09, 2007 9:43

graszka_gn pisze:No to właściwie bannerek AMYSZKI jest już cudnie gotowy, tylko dodałam napis i zakodowałam (teraz jest krócej i powinno mieścić się jako drugi obrazek w podpisie):

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64052][img]http://www.gmg.win.pl/rozne/A_1.jpg[/img][/url]

Amyszko wybacz dziewczynom i mnie - powierzchowne czytanie wątkow i nieprecyzyjne wypowiedzi wynikają z emocji i pośpiechu.
Zapraszam również do nowego wątku bannerkowego http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=64093 - jesteś tam bardzo potrzebna - może się zapiszesz ?

Super banerek, już jak widzicie jest we wszystkich moich postach i w sumie mam jeszcze chyba dużo miejsca w podpisie. Graszka, Amyszka bardzo dziękuję naprawdę jest super.
Anita mam nadzieję, że będzie z górki. Reklama dżwignią "handlu", a raczej w naszym wypadku domków adopcyjnych :D .

Barbara Horz

[poprzednia][następna]