CHORA KOTKA UCIEKłA ok. Klifa. Nadal szukamy Fuksi!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 08, 2007 15:30

Kociareczka pisze:Ja odbiorę plakaty z dworca wschodniego - też mam blisko :)
Po godzinie 17, bo będe wracać z tatą z pracy, z Białołęki.

Kociareczko. Napisz po powrocie z plakatami do domu. I o czywiście proszę o szybkie rozwieszenie w miejscu ucieczki Fuksi.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Śro sie 08, 2007 16:08

Plakaty przed chwilą odebrała Kociareczka z tatą. Są w drodze do swojego domu. Będą je rozwieszać dzisiaj lub jutro wraz z Ewik.

Osoby znające okolice Powązek uprzejmie proszone są o sprawdzenie wiadomości telefonicznej, którą otrzymała wieczorem w dniu wczorajszym GreenEwil. Młoda kobieta twierdzi, że widziała Fuksię przy sklepie na ul. Powązkowskiej. Szczegóły miejsca spotkania z Fuksią zna GreenEwil.
Ponawiam Jej apel o kontakt telefoniczny z rozmówczynią i wspólny spacer do miejsca, w którym podobno była widziana Fuksiara.
Dziękuję.
Warszawa. Halo, Warszawa. Uprzejmie proszę osobę z Warszawy o sprawdzenie miejsca pobytu Fuksi przy ul. Powązkowskiej.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Śro sie 08, 2007 16:59

Już wróciłam, sorrki, że tak długo, ale zrobiliśmy jeszcze większe zakupy, a po powrocie do domu - obiad :oops:

Plakaty odebrane, niechcę dziś męczyć Ewy, więc może jutro się jakoś umówimy.

Oczywiście jeżeli to musi być dzisiaj, to się zgramy.

Kiedy Delfin odbiera plakaty z centralnego?

Kociareczka

Od: Pon mar 13, 2006 12:44

Post » Śro sie 08, 2007 17:05

Dopiero weszłam do netu, bo dzwoniła do mnie Kociareczka, że odbiera plakaty...nie bardzo wiedziałam o co chodzi...więc jednak były. Jak widać nie trafiłam na TEGO konduktora...nauczka na przyszłośc żeby brać konkretne namiary na osobę z obsługi pociagu...acha, nic nie wiem o wywieszaniu plakatów dzisiaj...8O ja niestety siedze jeszcze w pracy i prędko z niej nie wyjdę a też nie wiem jak będzie wyglądał jutrzejszy dzień...jeśli już to bardzo póżno, napewno przed 20 nie dam rady... 8O tak więc prosze nas nie umawiać poza naszymi plecami 8)
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Śro sie 08, 2007 17:20

Ja napisałam, że może się jakoś umówimy, nie napewno :)

Kociareczka

Post » Śro sie 08, 2007 17:20

Raz jeszcze dziękuję Ci Kociareczko. I Twojemu tacie. Dellfin odbiera plakaty z Centralnego jutro o godz. 22.25.
Ewik. Wyjaśnienie sytuacji masz kilka postów wyżej.
Spróbujcie rozwiesić plakaty w dniu jutrzejszym. Fuksia oczekuje ratunku.

Prośba do osób z Warszawy o pomoc w rozwieszeniu 100 szt. plakatów wokół KLIFA na Woli.
Warszawa. Halo, Warszawa.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Śro sie 08, 2007 17:44

czy ktoś w końcu kontaktował się z tą młodą osobą, która dzwoniła do Green? Wybaczcie kochani, bo tutaj toczy się cały czas dyskusja (wiem, że potrzebna) na temat plakatów a chyba nikt do tej pory nie sprawdził miejsca, gdzie mogła byc Fuksia. Czy ktoś to może zrobić, bo za kilka dni to pewnie można sobie już będzie darować ten kontakt i ten trop :(
Ostatnio edytowano Śro sie 08, 2007 17:58 przez Tweety, łącznie edytowano 1 raz

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro sie 08, 2007 17:47

Ja postaram sie przejsc tam przed praca, ale nie obiecuje... przez tydzien wstawalam o 4 rano, jutro mam na popoludnie i nie wiem o ktorej wstane :oops: (a wiec jednak na cmentarzu zyja koty)

Yzalbe

Od: Wto lis 18, 2003 16:12

Post » Śro sie 08, 2007 18:08

Tweety pisze:czy ktoś w końcu kontaktował się z tą młodą osobą, która dzwoniła do Green? Wybaczcie kochani, bo tutaj toczy się cały czas dyskusja (wiem, że potrzebna) na temat plakatów a chyba nikt do tej pory nie sprawdził miejsca, gdzie mogła byc Fuksia. Czy ktoś to może zrobić, bo za kilka dni to pewnie można sobie już będzie darować ten kontakt i ten trop :(

Uprzejmie proszę osoby aktywne na forum z okolic Żoliborza, Koła, Powązek albo Woli i znające zabudowę przy Powązkowskiej o kontakt z GreenEwil i szukanie Fuksi według wskazań jej informatorki.
Warszawa. Halo, Warszawa. Proszona osoba do sprawdzenia miejsca pobytu Fuksi na ul. Powązkowskiej.

JANO. Zmień jeszcze raz tytuł wątku. Plakaty są już w Warszawie. Szukamy osób z Powązek do sprawdzenie miejsca, gdzie Fuksia rzekomo była widziana.
Dziękuję bardzo wszystkim osobom, które dotychczas poświęciły swój czas wkładając sporo wysiłku w szukanie zaginionej, bardzo chorej koteczki z Gdańska.

Będę w sieci na powrót po godz. 23.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Śro sie 08, 2007 18:14

Czy ktoś kontaktował się z informatorką? Czy wiadomo dokładnie w jakiej okolicy domniemana Fuksia była widziana? Mogłabym się tam pokręcić, rozwiesić trochę plakatów, ale rano albo późno wieczorem - nie sądzę, żeby dziecko (jak zrozumiałam dzwoniło dziecko) mogło wyjść o tej porze z domu i wskazać mi miejsce. Czy ktoś zna te okolice i wie gdzie jest niebieski sklep?
ObrazekObrazek

anka_s

Od: Pt paź 21, 2005 7:51

Post » Śro sie 08, 2007 18:35

czy ktoś skontaktowała się z informatorką , która dzwoniła do Green? to bardzo ważne!!!

Tweety

Post » Śro sie 08, 2007 18:55

Na Powązkowskiej kojarzę tylko jeden sklep, zaraz na rogu z Okopową.
Po przeciwnej stronie ulicy znajduje się ogromny teren Cmentarza, gdzie rezyduje sporo kotów i sporo karmicielek. Kilka z nich kojarzę z naszych akcji łapankowych.
Jutro po pracy mogę podjechać na Cmentarz i tam połazić, koty mają tam swoje stałe miejscówki gdzie są dokarmiane i tam się udam.
Przepraszam, że nie angażowałam się w poszukiwania ale nasze tymczasy naprawdę dają nam w kość.
Obrazek
Nie ma Sopelka :(

tanita

Od: Śro lip 27, 2005 22:17

Post » Śro sie 08, 2007 18:56

Z tego, co wiem - nie. :(

Kociareczka

Post » Śro sie 08, 2007 19:08

to te osoby, które się zadeklarowały, że mogą tam zajrzeć, proszę, zadzwońcie do tej dziewczyny/ki. Green ma jej telefon a nr do Green to 501293791

Tweety

Post » Śro sie 08, 2007 20:56

Ja nie mam możliwości zadzwonienia :(

Up :!:

Kociareczka

[poprzednia][następna]