CHORA KOTKA UCIEKłA ok. Klifa. Nadal szukamy Fuksi!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 07, 2007 23:21

:D 3 piwa, jade z 4 letnim synkiem, nie bede miala czasu pic piwa z podroznymi :lol:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto sie 07, 2007 23:24

ale moge sprobowac pogadac
Obrazek

dzidzia

Post » Wto sie 07, 2007 23:53

dellfin612 pisze:No właśnie.

A podróżny, który jedzie z nami, rozmawia się, poznaje, parę dowcipów, 3 piwa.. I na pewno podejmie się przekazania przesyłki dalej.

Pociągami wbrew pozorom jeździ sporo osób.

Ja bym na początku zrobiła szybki wywiad, kto do Centralnej i potem tę osobę oczarowywała. Bo w końcu chyba wszystkie jesteście czarujące. Prawda :wink:

Przekonałaś mnie Dellfin.
We czwartek pojadę do znajomego i poproszę o kserowanie plakatów. Potem spotkam się z Dzidzią i dam Jej plakaty do przewiezienia. Zadaniem Dzidzi będzie poznanie w pociągu osoby wiarygodnej, podróżującej do stacji Centralna, która zaopiekuje się plakatami i przekaże je Tobie po przyjeździe pociągu na dworzec. Mam nadzieję, że Dzidzia się zgadza. W dodatku Dzidzia musi powiadomić Cię, w której części składu pociągu znajduje sie osoba przewożąca plakaty i jakie ma charakterystyczne cechy wyglądu. Dellfin: bądż tak uprzejma i prześlij Dzidzi pw z Twoim numerem telefonu.
Informacje dla Delffin w sprawie pociągu:
1. Pociąg KM, składający się z elektrycznych zespołów trakcyjnych. Skład nie jest długi.
2. Przyjazd na stację Warszawa Centralna o godz. 22.25. Postój pociągu na stacji do godz. 22.30,
3. Nie znam peronu przyjazdu pociągu. Dowiesz się z zapowiedzi przez megafon lub z tablicy przyjazdów w holu głównym lub z afiszy z rozkładem przyjazdów, wiszących we wszystkich możliwych wolnych miejscach na dworcu centralnym.
Dellfin bądż na dworcu chwilę wczesniej, ponieważ pociąg może nadjechać nieco przed czasem, a współpodrózny Dzidzi może nie mieć ochoty czekać na peronie, aż się zjawi osoba po odbiór przesyłki.
Dellfin, czy potrzebujesz taśmy klejące?
Dellfin, Ewik, Kociareczka prośba do Was trzech o ustalenie terminu i składu osobowego, w celu rozwieszenia plakatów wokół miejsca zaginięcia Fuksi.
Dzidzia. Wyślę SMS we czwartek w chwili, gdy będę miał gotowe plakaty.
Dziękuję Wam bardzo. Może tym razem się uda.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Wto sie 07, 2007 23:55

dzidzia pisze:ale moge sprobowac pogadac

Dzidzia. Dziękuję w imieniu chorej mateczki i własnym.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Wto sie 07, 2007 23:58

Juz mam telefon do Dellfin a dellfin ma do mnie. Bede starala sie znalezc osobe godną zaufania. A jezeli sie nie znajdzie taka osoba to co mam zrobic? Dac byle komu? Chyba nie, jak nie znajde osoby odpowiedniej to plakaty beda musialy ze mna na wczasy jechac
Obrazek

dzidzia

Post » Śro sie 08, 2007 0:10

dzidzia pisze:Juz mam telefon do Dellfin a dellfin ma do mnie. Bede starala sie znalezc osobe godną zaufania. A jezeli sie nie znajdzie taka osoba to co mam zrobic? Dac byle komu? Chyba nie, jak nie znajde osoby odpowiedniej to plakaty beda musialy ze mna na wczasy jechac

W braku osoby godnej zaufania zabierzesz plakaty ze sobą. Może Twoi znajomi wracając do Warszawy spełnią naszą prośbę i przekażą plakaty osobie zaangażowanej w pomocy koteczce. Lecz to oczywiście ostateczność. I myslę, że do takiej sytuacji nie dojdzie.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Śro sie 08, 2007 0:17

Mam nadzieje, ze te plakaty dojadą do miejsca przeznaczenia. Na moich wczasach nie bede miala dostepu do internetu, wiec w razie jakis problemow prosze o smsa.
Obrazek

dzidzia

Post » Śro sie 08, 2007 0:29

dzidzia pisze:Mam nadzieje, ze te plakaty dojadą do miejsca przeznaczenia. Na moich wczasach nie bede miala dostepu do internetu, wiec w razie jakis problemow prosze o smsa.

Dobrze. Prześlę Ci wiadomość we czwartek w nocy lub w piątek około południa, potwierdzającą odbiór plakatów przez Dellfin na dworcu w Warszawie.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Śro sie 08, 2007 0:32

Bede czekac na smsa. Zresztą my sie jeszcze spotkamy :D przed moim wyjazdem
Obrazek

dzidzia

Post » Śro sie 08, 2007 1:02

dzidzia pisze:Bede czekac na smsa. Zresztą my sie jeszcze spotkamy :D przed moim wyjazdem

Oczywiście. Przecież chcę Ci wręczyć plakaty do Warszawy. :lol:
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Śro sie 08, 2007 11:45

Stało się właśnie tak, jak przewidziałem. Dzisiaj rano otrzymałem telefon od konduktora, któremu w dniu wczorajszym Mayo przekazała plakaty do pociągu. Powiedział, że jest właśnie na stacji Warszawa Wsch. Zapytał, dlaczego nikt nie zgłaszał sie po odbiór plakatów w chwili przyjazdu pociągu oraz czy może przekazać plakaty do Gdańska. Narzekał też, że musi zapłacić za połączenie telefoniczne realizowane do mnie z prywatnego telefonu komórkowego.
Uzgodniłem z nim, że plakaty będą do odbioru na stacji Warszawa Wsch. w pomieszczeniach drużyn konduktorskich na pierwszym piętrze holu głównego. Wejście główne od strony ul. Kijowskiej, na piętro po schodach. W przypadku trudności ze znalezieniem rzeczonego pomieszczenia, osoba odbierająca plakaty proszona jest o szukanie informacji w kasie biletowej. Pomieszczenie służbowe drużyn konduktorskich otwarte jest całą dobę. Pan konduktor, który wiózł plakaty do Warszawy, prosił aby w miarę możliwości odebrać je do godz. 17 ./podczas pracy zmiany na dworcu Wschodnim, u której pozostawił plakaty/. Prośba do Ewik o skierowanie swych kroków w podane przeze mnie miejsce i odbiór plakatów. Proszę uprzejmie o potwierzenie, że wiadomość została odczytana a następnie, że plakaty zostały odebrane ze wskazanego miejsca.
Przypomnę także, że nastepne plakaty przywiezie jutro wieczorem do Warszawy współpasażer Dzidzi z pociągu KM. Plakaty zostaną odebrane przez Dellfin na stacji Warszawa Centralna.
Prośba do osób z Warszawy o zgłoszenie się po plakaty do Ewik i Dellfin i wspólne z nimi ich rozwieszenie w miejscu ucieczki Fuksi.
Warszawa. Halo, Warszawa.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Śro sie 08, 2007 11:57

Dziękuję Ci, JANO.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Śro sie 08, 2007 12:10

Waldemar to jednak obsluga pociągu jest nie taka zla. Moze jezeli zaden podrozny nie wzbudzi mojego zaufania to dam konduktorowi plakaty. W razie czego.
Obrazek

dzidzia

Post » Śro sie 08, 2007 12:41

Ja odbiorę plakaty z dworca wschodniego - też mam blisko :)
Po godzinie 17, bo będe wracać z tatą z pracy, z Białołęki.

Kociareczka

Od: Pon mar 13, 2006 12:44

Post » Śro sie 08, 2007 15:28

dzidzia pisze:Waldemar to jednak obsluga pociągu jest nie taka zla. Moze jezeli zaden podrozny nie wzbudzi mojego zaufania to dam konduktorowi plakaty. W razie czego.

Sądzę, że znajdziesz rozsądną osobę do pomocy w dowiezieniu plakatów do stacji Centralna.
Wróciłem od znajomego z gotowymi 100 sztukami plakatów czarno-białych w formacie A-4. Pomyśl w takim razie o której godzinie jutro możemy się spotkać? Dziękuję.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

[poprzednia][następna]