CHORA KOTKA UCIEKłA ok. Klifa. Nadal szukamy Fuksi!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 05, 2007 1:02

Ponawiam apel o rozwieszanie plakatów w Warszawie we wtorek lub we środę. Plakaty w wersji czarno-białej w formacie A-4 mogę dostarczyć do Warszawy w ilości ok. 100 szt.
Dziękuję.
Warszawa. Halo, Warszawa.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Nie sie 05, 2007 9:48

Wstępnie ja się zgłaszam, ale nie na 100 %.

Kociareczka

Od: Pon mar 13, 2006 12:44

Post » Nie sie 05, 2007 11:38

Waldemar pisze:Szkoda, że niestety Fuksia jeszcze się nie znalazła.
I właśnie z tego powodu wracam do pomysłu rozwieszenia kolejnej, większej ilości plakatów. Rozmawiałem w dniu wczorajszym z drugim znajomym. Niestety on nie posiada możliwości drukowania lub kserowania w kolorze. Ja natomiast nie znam kolejnej osoby z dostepem do kolorowej drukarki. Znajomy oferuje natomiast wykonanie 100 sztuk plakatów czarno-białych w formacie A-4. Mogę je mieć gotowe nawet w poniedziałek.
Uprzejmie proszę osoby z Warszawy o pomoc w postaci powieszenia ok. 100 sztuk plakatów w rejonie zaginięcia Fuksi. Najlepiej we wtorek lub we środę. Przypomnę, że Xandra i ja potrzebowaliśmy blisko 3 godzin na powieszenie 105 szt. plakatów. Proszę o wiadomość do poniedziałkowego południa. Niestety w Warszawie będę dopiero najszybciej 10 sierpnia/piątek/, więc najwcześniej mógłbym wywieszać plakaty w dniu 11 sierpnia/sobota/ wieczorem. Myślę jednak, że do tego terminu 100 sztuk plakatów już będzie wisiało. Ja natomiast być może przywiozę kolejną partię i z osobą towarzyszącą rozwieszę je w sobotę lub w niedzielę. Chociaż może w ciągu najbliższego tygodnia Fuksia wreszcie będzie bezpieczna i kolejny etap poszukiwań okaże się zbędny.
GreenEvil. Ile pieniędzy brakuje do zapłaty za leczenie dzieci Fuksiary w SGGW? Czy już pora szukać im domków?

Warszawa. Halo, Warszawa. Uprzejmie proszę 2 osoby o pomoc w szukaniu Fuksi, poprzez wieszanie plakatów w nadchodzący wtorek lub środę.

cytuję bo ważne - kto może pomóc ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Nie sie 05, 2007 17:29

Kociareczka pisze:Wstępnie ja się zgłaszam, ale nie na 100 %.

Kociareczka. Dziękuję w imieniu Fuksi i jej dzieci. Plakaty będę próbował dać we wtorek do przewiezienia konduktorowi z obsługi pociągu KM, który wyrusza z Gdańska Gł. o godz. 17.41. Po czterech i pół godzinach trafią do miejsca przeznaczenia. Dołączę trzy rolki taśmy klejącej. Dodatkowo można oszczędzić w ten sposób na przesyłce. Niestety oczywiście jest to związane z koniecznością odbioru przesyłki o czasie wyznaczonym przez przyjazd pociągu do Warszawy. Przesyłkę mogłabyś odebrać w pociągu na stacjach:
Toruńska o godz. 22.00 lub
Wschodnia o godz. 22.17 lub
Centralna o godz. 22.25.
W innym wypadku mogę wysłać gotowe plakaty w poniedziałek pocztową przesyłką priorytetową na Twój adres w Warszawie. Zgodnie z zapewnieniem poczty, przesyłka powinna dotrzeć do adresata następnego dnia roboczego, czyli we wtorek. Chociaż to nie jest oczywiście pewne.
Proszę uprzejmie o wiadomość, jak wolisz postąpić.
Nie będzie mnie przy komputerze do godz. 23.

Potrzebna osoba w Warszawie do pomocy Kociareczce we wtorek lub we środę w rozwieszaniu plakatów o poszukiwaniach chorej Fuksi. Bardzo proszę o pomoc przez wzgląd na Fuksię i jej piękne dzieci.
Dziękuję.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Nie sie 05, 2007 17:36

Kurcze..
Szkoda, że to tak późne godziny :?

Zobaczę, co da się zrobić ;)

Kociareczka

Post » Nie sie 05, 2007 19:18

pamietam o Fuksi oczywiscie, ale teraz to wszystko zalezy od meza jak bedzie w domu itd bo mam Makumbę z Lublina od Karoli - półslepego kota, którego nie mam jak izolowac od moich kotow, wiec samego go z nimi nie zostawię a i boje sie o skoki jakieś, bo u nas jest skad skakac :roll:

ja z pojechania na dworzec w tych godzinach odpadam, z wiadomych przyczyn
to moze faktycznie lepiej pocztą?
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Nie sie 05, 2007 20:28

Ja też odpadam przy odbiorze :(

Może ktoś jeszcze sę zjawi??

Przydałoby się zmienić tytuł wątku.

Kociareczka

Post » Nie sie 05, 2007 20:45

Ludki, ja mieszkam pod Dworcem Wschodnim. Mogę podskoczyć, mam się zgłosić do konduktora?
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Nie sie 05, 2007 21:08

Ewa! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociareczka

Post » Nie sie 05, 2007 22:00

a można prosić o nowe fotki maluchów Fuksi ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pon sie 06, 2007 1:32

Ewik dziękuję bardzo. Wysłałem pw.

W związku z planowanym przeze mnie wyjazdem do Warszawy w dniu 10 sierpnia /piątek/ w godzinach popołudniowych, zwracam się do forumowiczów z Gdańska z prośba o pomoc w opiece nad moimi koteczkami. Do Gdańska wracam w dniu 14 sierpnia /wtorek/ w godzinach wieczornych. W Warszawie mam oczywiście w planach również rozklejanie plakatów w okolicach miejsca ucieczki Fuksi. Tam mogę być w sobotę wieczorem lub w niedzielę. Mieszkam w Gdańsku, w dzielnicy Orunia w wynajętym jednopokojowym mieszkaniu w standardzie lat sześćdziesiątych XX wieku i mam w opiece trzy koteczki: Fotkę, Franka i Naikiego. Wskazana będzie obecność u moich koteczków w sobotę, niedzielę i poniedziałek po godzinie dziennie. Koteczki są odrobaczone i mają aktualne szczepienia. Nie są bardzo wymagającymi istotkami. Potrzebują na czas mojego wyjazdu minumum opieki: świeżej wody, uzupełnienia karmy w miseczkach, sprzątnięcia kuwetki oraz wygłaskania w moim zastępstwie. Dotychczasowa opiekunka zastępcza nie jest w stanie podołać dalszym obowiązkom, z powodu rozpoczynającego się wkrótce zagranicznego stypendium. Za dotychczasową pomoc wielkie: "dziękujemy" od całej naszej czwórki.
Czekam na wiadomość od dobrego człowieka zainteresowanego pomocą mnie i moim futrzakom.
Dziękuję bardzo.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Pon sie 06, 2007 9:33

no to prośba o pomoc Waldemarowi w dwóch miejscach: Gdańsk - u jego kocinek i Warszawa - w rozlepianiu plakatów

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon sie 06, 2007 11:05

Waldemar pisze:Ewik dziękuję bardzo. Wysłałem pw.

W związku z planowanym przeze mnie wyjazdem do Warszawy w dniu 10 sierpnia /piątek/ w godzinach popołudniowych, zwracam się do forumowiczów z Gdańska z prośba o pomoc w opiece nad moimi koteczkami. Do Gdańska wracam w dniu 14 sierpnia /wtorek/ w godzinach wieczornych. W Warszawie mam oczywiście w planach również rozklejanie plakatów w okolicach miejsca ucieczki Fuksi. Tam mogę być w sobotę wieczorem lub w niedzielę. Mieszkam w Gdańsku, w dzielnicy Orunia w wynajętym jednopokojowym mieszkaniu w standardzie lat sześćdziesiątych XX wieku i mam w opiece trzy koteczki: Fotkę, Franka i Naikiego. Wskazana będzie obecność u moich koteczków w sobotę, niedzielę i poniedziałek po godzinie dziennie. Koteczki są odrobaczone i mają aktualne szczepienia. Nie są bardzo wymagającymi istotkami. Potrzebują na czas mojego wyjazdu minumum opieki: świeżej wody, uzupełnienia karmy w miseczkach, sprzątnięcia kuwetki oraz wygłaskania w moim zastępstwie. Dotychczasowa opiekunka zastępcza nie jest w stanie podołać dalszym obowiązkom, z powodu rozpoczynającego się wkrótce zagranicznego stypendium. Za dotychczasową pomoc wielkie: "dziękujemy" od całej naszej czwórki.
Czekam na wiadomość od dobrego człowieka zainteresowanego pomocą mnie i moim futrzakom.
Dziękuję bardzo.

Hop - ważne :!:

Kociareczka

Post » Pon sie 06, 2007 13:39

podnoszę
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Pon sie 06, 2007 13:58

ja tez podnosze szukamy opiekunow dla kociaczkow Waldemara, szukamy kogos do pomocy przy rozwieszaniu plakatow
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

[poprzednia][następna]