W-wa: kto chętny na forumowe spotkanie 4.08? zapraszam..

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 04, 2007 22:11

Wychodzi na to ze wszysscy byli zajeci i nikt z nikim nie gadal :lol: :lol: :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sie 04, 2007 22:11

Ależ Izo, ja się czułam wspaniale :D

Powiedziała to osoba, która miała przyjśc, ale ze względu na obawy się nie pojawiła.

Kociareczka

Od: Pon mar 13, 2006 12:44

Post » Sob sie 04, 2007 22:13

W takim razie, jak miała obawy - to jej problem..ty nie miałaś i było OK, ja też nie miałam i teraz żałuję, że byłam tak krótko, ale nic straconego, już nabrałam ochoty na następne spotkanie :P

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Sob sie 04, 2007 22:13

Kociareczka pisze:Ależ Izo, ja się czułam wspaniale :D

Powiedziała to osoba, która miała przyjśc, ale ze względu na obawy się nie pojawiła.

siem nia nie przejmuj po prostu :lol:
ja tam sie ciesze, ze Cie poznalam, serio serio 8)

dodam przy okazji, ze z malego kameralnego spotkanka (nie liczylam, ze bedzie wiecej niz 5-7 osob) zrobilo sie normalne miau'owe spotkanie :lol:
w przyplywach bylo nas do 20 osob 8O :lol: :lol: :lol:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Sob sie 04, 2007 22:15

moś pisze:Wychodzi na to ze wszysscy byli zajeci i nikt z nikim nie gadal :lol: :lol: :lol:

mos, ja gadalam tak instensywnie, ze ... boli mnie gardlo i jedno ucho :twisted: :lol:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Sob sie 04, 2007 22:17

moś pisze:Wychodzi na to ze wszysscy byli zajeci i nikt z nikim nie gadal :lol: :lol: :lol:

To nie tak...ja nie mam doświadczenia w takich spotkaniach, ale siedzenie przy stole "złamanym" w literę niby L w lekko ciasnej pizzerii - gdzie my zajęliśmy prawie pół sali - nie sprzyjało rozmowom kuluarowym, że się tak wyrażę...jak kto usiadł - z tym gadał...było trochę ruchu, ale żeby zamienić się miejscami trzeba było poczekać, aż ktoś inny się ruszy lub wyjdzie na dymka :wink: kobitka z małego miasteczka jestem...ja to bym takie spotkanie na działce/łące widziała...gdzie każdy z każdym na stojąc lub siedząc może swobodnie sobie pogadać...ale wszystko przed nami :lol:

izaA

Post » Sob sie 04, 2007 22:17

izaA pisze:W takim razie, jak miała obawy - to jej problem..ty nie miałaś i było OK, ja też nie miałam i teraz żałuję, że byłam tak krótko, ale nic straconego, już nabrałam ochoty na następne spotkanie :P

A właśnie! :twisted:

Czemu byłaś tak krótko? :(

Kociareczka

Post » Sob sie 04, 2007 22:19

Beata pisze:
Kociareczka pisze:Ależ Izo, ja się czułam wspaniale :D

siem nia nie przejmuj po prostu :lol:
ja tam sie ciesze, ze Cie poznalam, serio serio 8)

dodam przy okazji, ze z malego kameralnego spotkanka (nie liczylam, ze bedzie wiecej niz 5-7 osob) zrobilo sie normalne miau'owe spotkanie :lol:
w przyplywach bylo nas do 20 osob 8O :lol: :lol: :lol:

Dzięki :)

Doszłam do wniosku, że ta osoba była zazdrosna.

Kociareczka

Post » Sob sie 04, 2007 22:20

ee, moś nie było tak źle..
gadali wszyscy, a właściwie wszystkie baby na raz.. :twisted:
Biedny TZ kiwi był trochę zdezorientowany.. :lol: TZ Kocurro, drugi rodzynek trzymał się nieco na uboczu..

Przede wszystkim dzięki wielkie za miły wieczór.. Cieszę się, że zobaczyłam już znane forumowiczki i poznałam te jeszcze nigdy nie widziane.. :D

Kociareczka jesteś bardzo miłą dziewczyną.. Nie wiedziałam tylko, że taką młodą.. Czytając Twoje posty myślałam, że jesteś dużo starsza.. :D

izaA, chyba tylko z Tobą nie zdążyłam pogadać.. szkoda, że tak szybko uciekłaś..

No i najważniejsze - nie było reklamacji od kiwi.. Misia zostaje.. to znaczy jutro wyrusza w podróż do domu.. :D :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Sob sie 04, 2007 22:21

Z połową osób nie zdążyłam pogadać, bu :(
Chociaż w sumie ze wszystkimi gadałam o tym samym, z małymi przerwami na inne tematy :lol:

Ja przy spędzie kilkunastu osób potrzebuję minimum 5 godzin :!:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob sie 04, 2007 22:23

Już tłumaczyłam się w wątku moś...dzieciaki same zostały w domu...nie robię tego często...Justysia ma tylko 6 lat...Piotrek podwiózł mnie na spotkanie, a potem pojechał do Złotych Tarasów...zadzwonił - jak podjechał pod Solo...ja taka spaczona jestem...mam wyrzuty sumienia jak dobrze się bawię, a reszta rodziny niekoniecznie...ja wiem, że może powinnam nad tym popracować, ale lata razem swoje robią :lol: Sama namawiałm go, żebyśmy pojechali razem...wczoraj wieczorem też wychodziłam, a on siedział z dziećmi :roll: na ogół to właśnie jest tak, że ja wychodzę, a on zostaje, co mnie oczywiście odpowiada :oops:

izaA

Post » Sob sie 04, 2007 22:26

Aamms ja tak tylko sie chcialam czegos przyczepic :lol: Wiem jak to jest i faktycznie ze grill na swierzym powietrzu bylby tutaj jakims wyjsciem.Ale knajpki tez lubie, nie powiem 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sie 04, 2007 22:27

Kto za mnie założył 3 zł za fantę?
Chcę oddać jak najszybciej i sorrki za moje "zakręcenie" :oops:

Kociareczka

Post » Sob sie 04, 2007 22:29

Kociareczka pisze:Kto za mnie założył 3 zł za fantę?

Pewnie kiwi, przecież to przez nią całe to zamieszanie :lol: a ostatni gasi światło :P

izaA

Post » Sob sie 04, 2007 22:32

izaA pisze:
Kociareczka pisze:Kto za mnie założył 3 zł za fantę?

Pewnie kiwi, przecież to przez nią całe to zamieszanie :lol: a ostatni gasi światło :P

Jak ja jej oddam to 3 zł? 8O

Przelewem? :wink:

Kociareczka

[poprzednia][następna]