Dorota pisze:Ptachuuuu,
wiesz, ja tez pogapilbym sie na sroke.
[b]Tylko pogapilbym sie:twisted:
Ale Duzi to tracy sa: wszystko, co najlepsze,
to dla nich.
Mru[/b]
Mru, jakoś Ci nie wierzymy

Nieufna Banda Kulawego
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Ptachuuuu,
wiesz, ja tez pogapilbym sie na sroke.
[b]Tylko pogapilbym sie:twisted:
Ale Duzi to tracy sa: wszystko, co najlepsze,
to dla nich.
Mru[/b]
zosia&ziemowit pisze:Oj oj...Femka pisze:Daj tylko znak, zaraz naślemy na Dużą TOZ.![]()
Brygada Interwencyjna Bandy Kulawego![]()
![]()
A macie każdy osobną miseczkę i posłanko?![]()
Ps. czy sroka zjadła?
Dorota pisze:My tu gadu-gadu, a tam Ptach & Co. pod drzwiami.
Chyba zeby cos sie zmienilo.
iwcia pisze:Chłopaki, ale u nas rano była awantura![]()
Duża poszła nakarmić Pana Sroka (tak na toto mówi), trochę była zaspana, bo karmi tego paskuda, co dwie godziny, my to wykorzystaliśmy, znaczy Ayo był najszybszy.
Dopadł klatki, złapał Sroka w łapki i próbował go wyjąć, jednocześnie próbując go chwycić w zęby, Pan Srok darł się jak opętany, Duża wrzeszczała, cały blok postawili o 6 rano na nogi.![]()
Duża dorwała Ayo odczepiła go od klatki złapała Pana Sroka i zaniosła do łazienki, jak wyszła to była bardzo zdenerwowana.
Później wzięła Pana Sroka i gdzieś z nim pojechała, jak wróciła to powiedziała, że Pan Srok wróci dopiero w poniedziałek wieczorem i jeżeli jeszcze raz któryś z nas będzie próbował pozbawić życia Pana Sroka to go uśpi![]()
Ta Duża to jakaś dziwna jest nie wie, że taka młoda sroka jest bardzo smaczna, chce go odchować i wypuścić, dziwni są ci ludzie kury jedzą a sroki nie, hmmm
Femka pisze:no to daliście plamę Ptachu![]()
Duża stara się przywrócić sroczce zdrowie, a Wy ją łapiecie i na patelnię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I tak Wasza Duża jest spokojna. Nasza za taki numer, to by nam przez tydzień chleb rozbełtany w wodzie do jedzenia dawała![]()
Banda Kulawego
iwcia pisze:Femka pisze:no to daliście plamę Ptachu![]()
Duża stara się przywrócić sroczce zdrowie, a Wy ją łapiecie i na patelnię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I tak Wasza Duża jest spokojna. Nasza za taki numer, to by nam przez tydzień chleb rozbełtany w wodzie do jedzenia dawała![]()
Banda Kulawego
Ciekawe czy wy byście byli tacy grzeczni jakby za drzwiami do waszej kuchni siedział taki apetyczny Srok, nie wierzę
Ja to nigdzie nie mogę zdązyć przez ta moją kulawą łapkę zawsze jestem ostatni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 31 gości