Wychodzi, że najbezpieczniej chyba suchy chlebek wtrusiać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Wychodzi, że najbezpieczniej chyba suchy chlebek wtrusiać
Dorota pisze:ze koty go nie dostana
Estraven pisze:Dorota pisze:ze koty go nie dostana
Same wezmą
Dorota pisze:Estraven pisze:Dorota pisze:ze koty go nie dostana
Same wezmą
O tym nie pomyslalam![]()
Poki co - ja siedze na krzesle
Femka pisze:Wychodzi, że najbezpieczniej chyba suchy chlebek wtrusiać
Benni pisze:Femka pisze:Wychodzi, że najbezpieczniej chyba suchy chlebek wtrusiać
Nawet i to niekoniecznie - jedna z moich lubi chleb, nawet suchy. Jak robię kanapke to ona czatuje przyczajona - a nóż coś zostawię na chwilę bez opieki. Albo jeszcze lepiej - niech no mi kromka spadnie na podłogę. Zanim się zdążę schylić - ŁUP JUŻ JEJ!
Benni pisze:Femka pisze:Wychodzi, że najbezpieczniej chyba suchy chlebek wtrusiać
Nawet i to niekoniecznie - jedna z moich lubi chleb, nawet suchy. Jak robię kanapke to ona czatuje przyczajona - a nóż coś zostawię na chwilę bez opieki. Albo jeszcze lepiej - niech no mi kromka spadnie na podłogę. Zanim się zdążę schylić - ŁUP JUŻ JEJ!
Dorota pisze:Benni pisze:Femka pisze:Wychodzi, że najbezpieczniej chyba suchy chlebek wtrusiać
No co?
Koteczka bezpanskie jedzonko znalazla
Benni pisze:Dorota pisze:Benni pisze:Femka pisze:Wychodzi, że najbezpieczniej chyba suchy chlebek wtrusiać
No co?
Właśnie - zapomniałam podpisać, że to moje.
Femka pisze:Benni pisze:Dorota pisze:Benni pisze:Femka pisze:Wychodzi, że najbezpieczniej chyba suchy chlebek wtrusiać
No co?
Właśnie - zapomniałam podpisać, że to moje.
kanapki z metkami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości