Matahari pisze:a ja nie dostałam pw z numerem konta...
I ja też nie...
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
Matahari pisze:mam pw z numerem... wyślę po niedzieli...
I ja również
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
Tak jak wczoraj napisałam, dzis wpłaciłam kase. Czarownice, a może byśmy jeszcze coś eksra zrobiły dla Joli - wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=63 ... highlight= Ona potrzebuje kasy na operację i leczenie tych maleństw.
Miałyśmy z tig_rą taki pomysł, żeby Pakt Czarownic funkcjonował na zasadzie funduszu (jak np Ratunkowy fundusz Dzidziulca), na ratowanie beznadziejnych przypadków, w momencie kiedy wszyscy są bez kasy.
Wtedy jednorazowo większą kwotą zostałoby zasponsorowane ratowanie konkretnego kociego życia.
Co Wy na to Siostrzyczki?