Madzik to Ty może chorutka jesteś, że siedzisz w domku

Jeśli tak to życzymy żebyś szybko wyzdrowiała.
Możesz pisać o konikach też to takie mądre piękne zwierzaki no o wszystkich zwierzakach chętnie poczytam.
Och ta Inusia ma charakterek ślicznotka. No jedno trzeba przyznać odkąd jest maluch to się panieneczka nie nudzi.
Moje koty wpakowaly mi się dzisiaj w nocy do łóżka i taki tłok się zrobił, że nie miałam gdzie nogi wyciągnąć a jak już jakoś się ułożyłam to Kubuś położył mi się między kolanami( uwielbia to) to nieodmiennie kończy się dla mnie kurczem łydki

a Agatka rozpoczęlą polowanie na moje stopy

Żal mi tylko Jagódki bo ona przez Perełkę zazdrośnicę, ktora jej dokucza boi się przyjść i śpi w stołowym. Jagusia ślicznotka moja taka okruszynka.Agatka niedotykalska to zdobywca i myśliwy. Włazi na meble kuchenne pod sam sufit

śpi uwaga oto obrazek z mojej łazienki- pralka na pralce miednica w miednicy wiaderko wiaderko wypełnione firanką,którą wyprałam pare tygodni temu i nieopatrznie zostawiłam tylko na trochę a na szczycie tej piramidy zwinięta w kłebek Agatka śpiąca lub patrząca na mnie z błyskiem w oku. Chyba już tą firankę tam zostawię na zawsze bo jak jej teraz zabrać serce by mi pękło.

Agatka jak widzi muchę to dosłownie klekocze zębami jak bocian odbija się od podłogi na dwa metry w górę jest taka zwinna i rezolutna. Poza tym regularnie w nocy robi mi przegląd półek- wysokość nie ma znaczenia

Ależ ja je wszystkie kocham

Tylko łożko muszę mieć większe chyba żeby przetrwać jakoś
Pozdrawiamy kotki z Cz-wy