Plaskata konsekwencja uwieńczona budyniem.Zdjecia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 30, 2007 16:10

Kociamo, to tak jak z zartem o jamnikach.Że niby chowane pod szafa :lol:
ps tylko teraz tych plaskatych duzo w schronach i wyrzucanych na ulice :(
Inne rasy modne i czesac sie nie chce :? Jest tu nawet teraz pare plaskatych na forum czekajacych na domek :?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lip 31, 2007 12:03

JJ przyjechał caly i zdrowy :D Terz sie wziąl za malowanie przedpokoju- wiatrolapu 8) na kolor zielonej oliwki.Zielono mi 8)
Jak skończy to go pomolestuje o wstawienie na kompik zdjęc z Wilczyna.Moze sie znajda jakies bez buteleczek wszelkiego asortymentu w tle :roll: Zobaczymy.CDN...

moś

Post » Wto lip 31, 2007 13:02

ja ze groza mysle o remoncie w nowym mieszkaniu...juz tyle razy przygadałam tzetowi i udowodniłam mu ze cos mozna jak sie chce...np stwierdził ze albo pralka w kuchni albo zmywarka (obecnie ani jednego ani drugiego nie mamy),podpytałam majstra i powiedział ze wystarczy rozdzielnik i mozna miec w kuchni oba urzadzenia tyle ze nie mozna ich uzywac jednoczesnie bo jest tylko jedne przyłacze wody.Ciekawe ile jeszcze takich sytuacji jeszcze bede miała :wink:
Oliwka jak najbardziej cudowny kolor :D

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Śro sie 01, 2007 17:47

KAsiu nie molestuj swojego TŻ-ta...na pewno ma inne zalety ( w porównaniu np z JJ :wink: ) po prostu sprawy instalacji i remontów bierz w swoje ręce...on zajmie się w tymc zasie zarabianiem pieniędzy albo czesaniem kotów 8)

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Śro sie 01, 2007 17:54

wiem wiem,,,jakbym nie doceniala innych zalet to bym w piatek nie brala z nim slubu juz piatek :strach: :strach: tylko ze faceci tu o sprawach remontowych z kobietami niechetnie gadaja :roll: ale ja jestem uparta :twisted: :wink:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Śro sie 01, 2007 20:40

Iza ma racje :D kazdy ma jakies swoje plusy i minusy i najlepiej skupic sie na plusach.Minusy tolerowac bo inaczej sie w małzeństwie nie da.Po prostu :wink:
a tak abstrachujac od tematu to mialam dzis wnerwiajacy dzień. tak sie zlozylo ze nie wyrobilam jescze sobie nowego dowodu i teraz place za to. Bylam w urzedzie a tam system numerkowy.O godzinie 10 numerkow juz brak bo wydawaja tylko 90 sztuk dziennie . No to wzięłam grzecznie wniosek do wypełnienia , zrobilam zdjecia i jutro ide stac po numerek. Pytam sie pani na informacji o ktorej trzeba przyjśc aby dostac sie do tej 90siatki szczęśliwych posiadaczy numerkow i co? zgadnijcie o ktorej warto przyjśc? Dodam ze urząd otwieraja o 7.30 8)

moś

Post » Śro sie 01, 2007 20:45

O 5?
Nie rozumiem, przecież są Urzędy w których nie ma nawet tych bzdurnych automatów do numerków :roll: Wszystko jest tylko kwestią odpowiedniej organizacji...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Śro sie 01, 2007 21:12

i pomyśleć, że można nie załapać się na numerek :roll:
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Śro sie 01, 2007 21:32

izaA pisze:O 5?
Nie rozumiem, przecież są Urzędy w których nie ma nawet tych bzdurnych automatów do numerków :roll: Wszystko jest tylko kwestią odpowiedniej organizacji...

Pani powiedziala ze przed czwarta :lol: Na pewno nie i dlugo nie! Ide o 6 , to i tak poświecenie :lol:

moś

Post » Śro sie 01, 2007 21:34

dakota pisze:i pomyśleć, że można nie załapać się na numerek :roll:

:ryk: no trzeba miec szczęście, tak to w zyciu bywa :wink: :lol:

moś

Post » Śro sie 01, 2007 21:49

Muisze iśc spać bo sie nie obudze aaaaaa :roll:

moś

Post » Śro sie 01, 2007 22:12

mosiu szkoda ze taki kawał drogi nas dzieli :roll:
Jestem bardzo rannym ptaszkiem to bym Ci ten szczęśliwy numerek wystała :D
Rano machnij sobie silna kawkę i sruuuu do kolejeczki
Pozdrawiam

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw sie 02, 2007 10:23

Kociama pisze:mosiu szkoda ze taki kawał drogi nas dzieli :roll:
Jestem bardzo rannym ptaszkiem to bym Ci ten szczęśliwy numerek wystała :D
Rano machnij sobie silna kawkę i sruuuu do kolejeczki
Pozdrawiam

Kociamo kochana , dzieki za chęc pomocy ale trzeba wlasnonoznie i wlasnorecznie bo inaczej sie nie da.Od razu trza stanąc po numerek a potem do okienka gdzie sie czeka na wyswietlenie swojego numerka... i tak pól dnia. Oczywiscie zalatwilam a tej pani co mi powiedziala ze trzeba tak wczesnie to chyba jakies sadystyczne mysli switaly po glowie bo bylam chyba 7 w kolejce o godz. 6 a jakbym poszla o 7 to bym byla z dwudziesta.Tylko potem przed okienkiem bym dluzej czekala na to wyswietlenie.Ach ta sywilizacja.U nas w szkole dopiero jak dostalismy komputery to sie zaczęła mordęga. Wszystko na kompie i pelno sprawozdań. No obłęd a mialo być latwiej.Mówie jak stara reputacka ale mam takie wrazenie :lol: :roll:

moś

Post » Czw sie 02, 2007 11:05

z numerkami u nas jest taka sama makabra w wydziale komunikacji :roll: :evil:
Mosiu mogą być zdjęcia JJ z buteleczkami - wiekszość z nas już dorosła wiec nie ma mowy o demoralizacji :twisted:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw sie 02, 2007 11:10

czarna.wdowa pisze:z numerkami u nas jest taka sama makabra w wydziale komunikacji :roll: :evil:
Mosiu mogą być zdjęcia JJ z buteleczkami - wiekszość z nas już dorosła wiec nie ma mowy o demoralizacji :twisted:

to w takim razie po 22, dla pewnosci :twisted:

moś

[poprzednia][następna]