B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 01, 2007 7:17

no to trzymamy kciuki za znalezienie lokatora :ok:
myślę że dla samotnego faceta takie mieszkanie byłoby zdecydowanie wystarczające 8)
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro sie 01, 2007 7:31

Też mi się tak wydaje 8)

Kciuki trzymam :ok:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro sie 01, 2007 7:43

mi tez sie tak zdaje,a jak na złosc dzwonia same kobiety :roll: a potem narzekaja :roll: tz mieszkal tu sam 3 lata i jemu było wygodnie :twisted: jak widac kobietom wiecej do szczescia potrzeba :wink:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Śro sie 01, 2007 7:49

to może dopisać w ogłoszeniu że idealne dla mężczyzny :wink:

czarna.wdowa

Post » Śro sie 01, 2007 8:01

napisalismy ze idealne dla samotnej osoby :roll:

kasia essen

Post » Śro sie 01, 2007 10:48

chyba zaczynam sie bac... :oops: boli mnie brzuch,mam dreszcze,,mam andzieje ze sie nie rozchoruje bo w poniedziałek bylismy z tzetem w saunie i basenie (obszar bezubraniowy :wink: )
Nie moge znalezc sobie miejsca
:lol: :lol:

kasia essen

Post » Śro sie 01, 2007 10:52

spokój, tylko spokój moze cię uratować 8)

czarna.wdowa

Post » Śro sie 01, 2007 10:57

łatwo ci mowic :crying: :crying: ja tam tzeta jestem pewna tylko nie wiem czy chce całe zycie mieszkac w Niemczech :roll:
tz spokojny,on jest 100% pewny swojej decyzji,szczesliwy,jak sie go pytam czy sie choc troszke denerwuje to mowi ze nie,dlaczego mialby,przeciez chyba po raz pierwszy w zyciu podjął jakas rozsadna decyzje :roll: a ja sie boje :strach: czy mi sie paznokcie nie złamia,czy mi cos w ostatnim dniu na twarzy nie wyskoczy czy wogole sie w czasie nie potkne i nie wyladuje na twarzy :roll: dzis odbieram z dworca pierwsza znajoma :D

kasia essen

Post » Śro sie 01, 2007 11:08

Nawet jak się potkniesz, paznokieć ci się złamie itp., to i tak nie zmieni tego, co będzie potem :D
To tylko jeden dzień, choć niezwykle ważny - po nim nie ma "ja i ty", lecz "my", i będzie wiele wspólnych dni, którym ten jeden da początek, i nie będzie miało znaczenia, że w tym niezwykłym dniu jakiś loczek wymknął się z kunsztownej fryzury ;)
U Izy w wątku było napisane: nieważne gdzie, byle razem. I to prawda, choć nie każdy ma szansę ją poznać.
Nie denerwuj się, przecież jest pięknie, a będzie jeszcze piękniej :D :ok:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro sie 01, 2007 11:10

pieknie napisane.. :oops: :D

kasia essen

Post » Śro sie 01, 2007 11:15

To co teraz może narastać do ogromnych problemów w przyszłości będzie tylko ciekawostką do opowiadania
Trzymaj się cieplutko i podchodź do całej imprezy na luzie a wszystko będzie dobrze :ok:
I mówi to ta osoba której tak się a czasie ślubu trzęsły kwiaty w ręku że słychać było w całym kościele :oops:

czarna.wdowa

Post » Śro sie 01, 2007 11:20

czarna.wdowa pisze:T
I mówi to ta osoba której tak się a czasie ślubu trzęsły kwiaty w ręku że słychać było w całym kościele :oops:

ja sie wlasnie boje ze sie bede trzesła :oops: jak sie z tzetem pierwszy raz widzielismy na zywo to trzesłąm sie okropnie,odebrałam go z dworca i musialam prowadzic auto :roll: rece mi sie trzesly i głos mi sie lamał :roll: :roll: cos mi sie zdaje ze teraz bedzie to samo :wink:

kasia essen

Post » Śro sie 01, 2007 11:30

mama tzeta załatwiła wszystko,pytajac sie mnie czy tak i tak moze byc,moze trudno uwierzyc ale moi rodzice nie zadzwonili czy mi pomoc,czy cos mi nie trzeba,jedyne co uslyszalam to:przeciez masz tesciow..tak poprostu pozbywaja sie ciezaru,dwa dni do slubu a od nich nadal cisza.Pewnie jedyne na co bedzie ich stac to (jezeli wogole)sms w dniu slubu lub w najlepszym razie 2 minutowa rozmowa z zyczeniami.A slub to nie 2 minuty a całe przygotowania i 2 dni swietowania
wiecie jak moj tzet komentuje swoj spokoj?Nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem :twisted:

kasia essen

Post » Śro sie 01, 2007 12:03

Trzymaj się jego spokoju to powinno pomóc w opanowanie Twojego roztrzęsienia :ok:
Mój Tomek też prezentował przed ślubem spokój do tego stopnia że prawie spóźniliśmy się do kościoła :evil:
i dodatkowo poczucie humoru kiedy oświadczył gościom ze za pół roku spotykamy się na imprezie rozwodowej :wink: :roll:
Ale właśnie za to go kocham że w każdej sytuacji potrafi powiedzieć coś co może oburzy ciotki ale za to rozładuje moje nerwy :D

czarna.wdowa

Post » Śro sie 01, 2007 14:27

to moj taki sam :roll: czasem nie wiem czy mam sie smiac czy plakac :roll: ma to po tesciu :lol: ktory to 20 minut przed swoim slubem w t-shircie poszedl umyc samochod bo na slub powinien byc czysty,jak go moja tesciowa zobaczyła to o malo na zawal nie zeszła.On twierdzil ze ma przeciez jeszcze czas :roll: :roll:

kasia essen

[poprzednia][następna]