goraczki nie ma 38.6 ..za to Pola macha łebkiem..jakby cos uszy boały..no i nawrót swierzba...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dorcia44 pisze:jest szansa ..duża że wezmie dwie tak na 99% oby tylko się nie rozmyśliła bo one juz fajnie się dogadują,z czarną jest o tyle problem że ona nie lubi innych kotów..nie i już,warczy ,syczy ,wydaje okropne dzwiek a z Pitulinką są na najlepszej drodze do zakumplowania sie ,bo o przyjazni to narazie nie ma mowy..
a po za tym ,rosnie ,tyje tyle że mało sie bawi ,więcej czasu spedza na naszych kolanach niz na zabawie...jak na czworakach sprzątałam klaki ..to mała wlazła mi na grzbiet i sobie wymościła gniazdko i tak jezdziła na mnie jak na kobyłce![]()
zdjęcia mi Gadzina zrobiłale wstawie troszke pozniej...
tak więc zapraszam koty na przejażdzke ..droga nie będe
dorcia44 pisze:mała jestem ale ...na kobyłke mało rasową się nadam..![]()
niestety mała czarna znow ma problemy..zawcześnie chyba odstawilismy antybiotyk ..nie wiem co się dzieje ..znow zwymiotowała i nie chce jesć...jest smutna i osowiala...martwie sie nia bardzo ..co ona ma w brzuszku ...może to wina tak silnego zarobaczenia...może cos uszkodzily ..może i może i nic nie wiem .a tak bym chciała aby już była zdrowa...tak bym chciala..żeby biegała i bawila się a ona nic...jak cos drgneło to zaraz był nawrót..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zapomniałam o zdjęciach...ale już wieczorkiem może mi się uda dorwać na dłuższą chwile...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 306 gości