Pomozcie, ta kicia chyba nie bardzo poradzi sobie na podworku, tym bardziej, ze jest ciężarna. Trzeba ja znalezc koniecznie. Przecież grozi jej wiele niebezpieczenstw a i dostęp do jedzenia nie jest taki oczywisty. Koty przeciez przeganiają nowych.
znalazłam 3 strony związane z Pabianicami (Urzędu Miasta, regionu, o mieście) ale nie ma forum albo wyskakuje błąd
znalazłam stronę mzk z Pabianic gdzie jest forum i dział inne - może tam załóż wątek o kici (a przy okazji może i wątek psiaków z pabianickiego schroniska)
Kicia jest ogłoszona na stronie głownej schroniska, na forum regionalnym gazety.
Pabianice jako takie nie mają swojego forum.
Wrzuciłam ogłoszenie na ta strone, którą podałas. Trzeba czekac chyba az wątek zostanie umieszczony, bo cos nie pojawił sie od razu.
Żadnego, ja juz nie wiem jak ja mam szukać.... Nigdzie jej nie widac ani nie słychac... Codziennie wieczorem obchodzimy okolice kiciając z latarką. Niestety nic ... zadnych efektów...
moze ona sie przemieszcza... ?
tutaj w okolicy jest cholernie duzo zakamarków.. miejsc gdzie moze schowac sie kot.
naprawde samemu ciezko wszystko sprawdzic codziennie. Do wielu miejsc nie ma dostępu, bo jest płot. Sa zakłądy stare, jakies duze ogrodzone place...