CK Tekken słodki łobuziak czeka na Ciebie! Fruzia ma dom :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 29, 2007 11:09 CK Tekken słodki łobuziak czeka na Ciebie! Fruzia ma dom :D

Postanowiłam założyć im wątek, są u mnie na tymczasie - jednak nigdy nie wiadomo na jak długi tymczas zgodzą się rodzice, pozatym pod koniec sierpnia wyjeżdżamy i chciałabym, żeby maleństwa do tego czasu były już we własnych domkach :)

Więc coś o nich

Tekken - jest niesamowicie energiczny, ma charakter - ciągle biega, skacze, wygłupia się - jest też bardzo opiekuńczy w stosunku do młodszej od niego Fruzi. Jest też okropnie wygadany, a jak coś chce, miauczy bardzo głośno i zawodzi :D nadawałby się do jakiejś opery ;) miauczy najbardziej w dwóch podstawowych sytuacjach - jak chce, żeby dać mu jeść (puche) i kiedy chce, żeby wziąć go na ręcę. Bo to właśnie jest w nim najwspanialsze - jestr słodkim łobuziakiem, który jak już się rozjuszy, bawi się wszystkim czym się da, lata po wszystkich stronach pokoju i szaleje niesamowicie, ale kiedy najdzie go ochota - automatycznie wpakuje się na kolana lub położy na brzuchu kogoś, kto leży - dobrze wie czego chce, bo jak przez przypadek ktoś go nie pogłaszcze wtedy, odrazu zaczyna miauczeć z pretensją :D I co ujmujące - uwielbia lizać :D jak się go głaska i ma się rękę blisko jego pyszczka - na 90% zostanie się zalizanym :D
Tekken, jak widać na fotkach, jedno oczko ma mniejsze - albo się taki urodził, albo jest ono pourazowe, w każdym razie, oczko nie jest chore a poprostu takie i takie zostanie - ewentualny przyszły właściciel może zrobić mu operację poszerzenia tego oczka, ale to czysta plastyka - nic koniecznego dla zdrowia.

Co do podstawowych spraw - Tekken jest odrobaczony, będzie szczepiony, zawsze trafia do kuwetki, zajada się suchym royala i dodatkowo puszkami animondy.

fotki (z tematu CK, bo nie mam czasu zrobić nowych):

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Fruzia - to jest kot, który podbija serce każdego. Słodki misiu do przytulania. Jeśli chodzi o zabawę, lubi ją, tak samo jak Tekken, ale jest przy tym jakby spokojniejsza - choć nie zawsze, nałogowo wspina się po belce drapaka, żeby posiedzieć na niej jak małpka :D. Ale to co lubi najbardziej, to bycie blisko człowieka. W każdej wolnej (od zabawy) chwili, gdy tylko ktoś jest blisko musi siedzieć na kolanach, lub obok człowieka - ale wtulona. Jak już weźmie się ją na ręcę - to ma się bezwładnego, czarno - białego misia :D Jest strasznym głodomorkiem - poprostu uwielbia jeść :D Do kuwetki trafia zawsze, rozkppując żwirek niesamowicie :D Fruzia jest odrobaczona i zaszczepiona.

zdjęcia:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

OBA KOCIAKI SĄ GOTOWE DO WYRUSZENIA W ŚWIAT - DO NOWYCH DOMKÓW

o czym zapomniałam... hm...
oba kociaki to straszne mruczki - na rękach lub przy głaskaniu automatycznie włączają traktorek.

Komu śliczne CKkociaczki?
Ostatnio edytowano Pon lip 30, 2007 20:35 przez Lili, łącznie edytowano 1 raz

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48

Post » Nie lip 29, 2007 20:58

Komu,komu śliczności? :D

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Nie lip 29, 2007 21:10

Fruzie można uznać za zarezerwowaną, na 90% znajdzie domek u - ale najpierw muszę mieć pewność, co do jej zdrowia i jeszcze trochę poczekać na ostateczną decyzję... mojego brata z dziewczyną :lol:

Lili

Post » Pon lip 30, 2007 6:27

A może by tak obydwa wzięli?? Wiesz jak fajnie się koty bawią? a jaka radość patrzeć na ich zabawy :)
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Od: Wto sty 02, 2007 11:49

Post » Pon lip 30, 2007 18:12

bez44 pisze:A może by tak obydwa wzięli?? Wiesz jak fajnie się koty bawią? a jaka radość patrzeć na ich zabawy :)

ja wiem i oni też wiedzą ;)

Ale nie mogą sobie pozwolić na dwa - lepiej niech się dobrze zajmą jednym niż źle dwoma ;)

Fruzia spakowana a ja idę zanieść ją do brata...

Lili

Post » Pon lip 30, 2007 18:58

Sliczne kocinki!
:D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon lip 30, 2007 19:19

Dobre i to!!! Trzymam kciuki za drugi domek - żeby jak najszybciej :) :ok:
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Od: Wto sty 02, 2007 11:49

Post » Pon lip 30, 2007 20:32

Fruzia już w nowym domu - zero stresu, na wstepie - kupka, chwilka zabawy, napicie się wody, znowu zabawa i posiłek... znów zabawa ;) a później ułożenie się do spanka :)

teraz na dom czeka Tekken... który miauczy - już tęskni za Fruzią... ale o dziwo - Lili go troche zaczepia, tj dalej na dystans, ale sama podbiega do zabawy... chyba na Fruźkę cięta była...

Lili

Post » Wto lip 31, 2007 8:36

Fruzi gratulujemy Domku :wink: :lol:

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Wto lip 31, 2007 22:16

ja niewiem jak można nie ulec jego urokowi...

Tekken jak jest teraz bez Fruzi - czyli właściwie sam (chyba, że chwile się widzi z Lili, ale tak to siedzi sam u mnie w pokoju) zrobił się jeszcze większy przytulak niż był... nie odstępuje mnie na krok, ciągle trzeba go głaskać i przytulać - chyba, że się bawi - to wtedy należy bawić się z nim :D

foteczki:

Cwaniaczek :D wyleguje się (jeszcze z Fruzią)
Obrazek

"Jestem Tekken... słodki łobuziak - co o mnie sądzisz maleńka?"
czyli Tekken macho :D

Obrazek

"Eeejjj co Ty sobie wyobrażasz? Nie obchodzi mnie, że robicie zdjęcie, GŁASKAJ!"

Obrazek

i najcudowniejsze ze zdjęć...

Obrazek

Lili

Post » Czw sie 02, 2007 22:09

Heeej.... nikomu się nie podobam??

Tekken

Lili

Post » Czw sie 02, 2007 22:28

Lili pisze:Heeej.... nikomu się nie podobam??

Tekken

podobasz, podobasz 8)
śliczny jesteś :D
Niech Cię ten Dom w końcu wypatrzy,
co tak będziesz sam siedział.....

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pt sie 03, 2007 14:40

leczymy grzybka...
w poniedziałek młody zostanie ogolony i odrazu wykastrowany :)

Lili

Post » Pt sie 03, 2007 16:17

Super ze Fruzia znalazla dom :P
Trzymam kciuki za Tekkena 8) :ok:

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Nie sie 05, 2007 13:18

hopsa Tekkenku po domek! :)
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

[następna]