Radości i rozterki. GINGERS OD STR 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 19, 2007 21:44

No niby tak ale mi głupio, ja juz taka wariatka jestem i nie chce aby ktoś miał jakieś ale.Jak już będzie w 100% nasz to moge robić co chcę.Jeszcze tylko miesiąc, dobrze, ze mam remont to tyle nie myslę.
I oczywiście umila mi czas oglądanie Kicorku twojego słoneczka.

Greta 2006 Witam w moim wątku :D
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Czw lip 19, 2007 21:53

Ja to chyba za bardzo neicierpliwa jestem...jeszcze miesiąc :strach:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto lip 24, 2007 11:36

Zunia życzę szybkiego ukończenia remontu i oczywiście szybkiego zobaczenia maluszka :D

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Śro lip 25, 2007 9:39

Jestem :D
Remont skończony, teraz właśnie czekam na meble do sypialni i wieczorem mąz ma zabawę składania tych mebli :twisted:

Ja już chyba też nie umię się doczekać malucha, wczoraj znowu go podziwiałam na zdjęciach, rośnie myszaczek.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Śro lip 25, 2007 18:16

Najfajniesze uczucie to jest właśnie po remoncie...kawał roboty za Wami...czekami na fotki :lol:

izaA

Post » Nie lip 29, 2007 10:36

Tak super uczucie, w nowej sypialni cięzko było zasnąc bo ciągle się człowiek budził i podziwiał.Remont niby skończony ale przez ten miesiąc nazbierało się prania , prasowania :evil: no i teraz ja mam dużo pracy bo duży pokoj dopiero wczoraj udało mi się całkowicie odgracić.
Zdjęcia będą w wątku remontowym może jeszcze dzisiaj.
Punia nie zaakceptowała nowej sypialni :cry: nie chce tam wchodzić a o spaniu to nawet nie ma mowy, jak ją tylko weznę do łóżka to uciaka aż się za nią kurzy, ja nie chce spać bez Puni, czy ona się przekona :?
Obrazek

zunia

Post » Nie lip 29, 2007 10:39

Z czasem powinna się przekonać :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Nie lip 29, 2007 16:00

Otis też miał kłopoty, a włączyłam RR, bo podskakiwałz byle powodu...nie lubi stukania o panele, jak chodzi...co oczywiście nie przeszkodziło mu odlać się na nowiuśką podłogę :roll:

izaA

Post » Nie lip 29, 2007 16:38

No przeciez musiał zaznaczyć, teraz już wiadomo, że jego :wink:
Ja bym też Puni wybaczyła jakby coś takiego zrobiła byle by tylko ze mną chciała spać tak jak przez ponad trzynaście lat.
Obrazek

zunia

Post » Nie lip 29, 2007 20:55

Punia wróci do Ciebie...przyzwyczajenie zwycięży strach...

izaA

Post » Nie lip 29, 2007 21:05

zunia pisze:Punia nie zaakceptowała nowej sypialni :cry: nie chce tam wchodzić a o spaniu to nawet nie ma mowy, jak ją tylko weznę do łóżka to uciaka aż się za nią kurzy, ja nie chce spać bez Puni, czy ona się przekona :?

Hmmm...możecie się ze mnie śmiać, ale ja bym zaufała instynktowi Puni...W nowej sypialni coś jest nie tak...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie lip 29, 2007 21:31

Pixie65 nawet nie chce o tym myśleć, chociaż akurat ja bardzo wierze w kocie instynkty, tyle, że koty odwrotnie niż psy kładą się zawsze tam gdzie dla człowieka jest gorzej :? ale zobaczymy jak tak dalej będzie to ja zrezygnuje z sypialni :cry:
Obrazek

zunia

Post » Nie lip 29, 2007 22:10

zunia pisze:Pixie65 nawet nie chce o tym myśleć, chociaż akurat ja bardzo wierze w kocie instynkty, tyle, że koty odwrotnie niż psy kładą się zawsze tam gdzie dla człowieka jest gorzej :? ale zobaczymy jak tak dalej będzie to ja zrezygnuje z sypialni :cry:

Ależ nie rezygnuj od razu :wink: Wybacz, ale nie śledziłam dość dokładnie Twojego wątku i tak ogólnie tylko wiem o remoncie i wymianie mebli. BYĆ może to nie kwestia samej sypialni jako pomieszczenia ale np. użytych środków (do remontu) i materiałów (meble): kleje, farby, rozpuszczalniki, tworzywa...no, cała masa chemii. BYĆ może dla ludzi też byłoby lepiej gdyby się sypialnia "wysezonowała", wywietrzyła. Pomijam sprawę tak drastycznej zmiany w życiu Puni, ale podejrzewam, że to miejsce nie tylko nie pachnie po staremu ale wręcz wydziela różne nieprzyjemne dla kota zapachy...
http://abczdrowia.most.org.pl/ekologia/eko2.htm
http://www.laboratoria.net/pl/modules.p ... le&sid=222
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie lip 29, 2007 22:18

zgadzam się z pixie65 - coś kici źle pachnie po remoncie
z czasem się przekona :ok:

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie lip 29, 2007 22:25

Jeszcze nie przeczytałam wszystkiego ale dywanów własnie pozbyliśmy się, najgorsze to to, że Punia nigdy sypialni ( nawet starej) nie lubila specjalnie, ja do tej pory też nie spałam w sypialni :oops: może jak sypialnia przesiąknie moim zapachem to Punieczka przyjdzie :roll:
Pixie dzisiaj juz nie mam siły ale jutro wszystko przeczytam z linków, które podałas, chociaz nie wiem czy powinnam bo ja panikara jestem.
Obrazek

zunia

[poprzednia][następna]