WiMaRo – dodałem kilka fotek (104-108)
Vitez – czy jest taki aparat, nie wiem. Ten ma tryb bardzo ułatwiający wykonanie zdjęć przeznaczonych do sklejenia, ale samo łączenie odbywa się w kompie.
Moderator: Estraven
Estraven pisze:Vitez ? czy jest taki aparat, nie wiem. Ten ma tryb bardzo ułatwiający wykonanie zdjęć przeznaczonych do sklejenia, ale samo łączenie odbywa się w kompie.

vitez pisze:Justyna pisze:aparat ma taka funkcję, że sam skleja te foty w jedną całość!!
A moge sie dowiedziec ktory aparat ma taka funkcje? Ciekawosc hobbystyczna... bo moj wprawdzie robi panoramy ale dopiero program w komputerze skleja zdjecia zrobione obok siebie w calosc a nie sam aparat od razu

Estraven pisze:Vitez – czy jest taki aparat, nie wiem. Ten ma tryb bardzo ułatwiający wykonanie zdjęć przeznaczonych do sklejenia, ale samo łączenie odbywa się w kompie.
vitez pisze:Estraven pisze:Vitez – czy jest taki aparat, nie wiem. Ten ma tryb bardzo ułatwiający wykonanie zdjęć przeznaczonych do sklejenia, ale samo łączenie odbywa się w kompie.
Aha czyli to samo co w moimtylko Justyna mnie zmylila ale juz wszystko jasne. Tez sobie bardzo chwale ten tryb

Justyna pisze:A to przpraszam, wyjaśnienie napisałam w poprzednim moim poście
Izoniusz pisze:Ej no, Beata, a ja![]()
Justyna pisze:a z resztą nie jestem fotografem, ani nie przeszłam specjalnego kursu!
jakie by nie były.
Beata pisze:Izoniusz pisze:Ej no, Beata, a ja![]()
Hmmmm... Jestes bardzo mila (jak wiele innych osob, ktorych nie wspomnialam) ale widac nie zapadlas mi za bardzo w pamiec. Sprobuj to samo z Gata
Estraven pisze:WiMaRo – dodałem kilka fotek (104-108)(...)
Izoniusz pisze:A dlaczego ja ich nie znalazłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości