szukamy wielbicieli trikolorek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Emiś pisze:
Tak jak pisała Tereska, Katia wymaga dość długiej opieki. Najpierw musi wrócić do wagi, trzeba uzupełnić jej wszystkie witaminy i takie tam różne rzeczy, których przez długotrwałą głodówkę ma niedobór. Do tego dochodzi przeziębienie i zapalenie spojówek. Gdy się z tym wszyskim uporamy Katia zostanie wysterylizowana, a potem będzie mogła pójść do nowego domku.
Ponieważ dopiero zaczełam nową pracę i jakieś "normalne" pieniążki dostanę na koniec sierpnia, jestem zmuszona prosić o pomoc w utrzymaniu Kati: specjalne jedzonko, witaminy, leki, wizytu u weta czy choćby głupi żwirek - to wszystko kosztuje(na szczęście wet jak tylko może, stara się iść mi na rękę - Złoty Człowiek). Dlatego jeśli ktoś chciałby np. wystawić coś na bazarku to będę bardzo wdzięczna.
aassiiaa pisze:Widze, ze dziwczyny rewelacyjnie sie organiuzuja....eh az serce cieszy, ze bedzie ktos tam czuwal nas wszystkim
ps.
Ja tak z tym Zaglebiem i Slaskiem troszke dla zgrywy napislalam bo wiem, ze "reszta Polski" nie widzi roznicyWazne by wspolnie dzialac i sie wspierac
Zakocona pisze:Szylkrecia to w zasadzie bury kot upstrzony elementami rudego. Ticolorka to łaciatka(biały, rudy, czarny)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Hana i 112 gości