izaA pisze:tig_ra pisze:IzA omowie obie kramy bo znajduja sie wysoko na liscie TOP
ale odpowiedz jaka otrzymalas jest tak pokretna, jak tylko mozna sobie wyobrazic : bo czym innym jest mieso swieze, nie mrozone a czym innym uzycie do produkcji swiezego miesa, zamiast suszonego (maczki)
kurde zesz...
Kitty mnie ubiegla w zakladaniu tematu, bowiem chcialam sama zalozyc, by moc na pierwszej stronie zamiescic tego TOPA, wtedy mozna by aktualizowac dajac odsylacze do konkretnych stron, gdzie sa omawiane karmy...
a tak to dooopa, prosze milych pan, znowu trzeba bedzie przekopywac sie przez caly watek, a watpie by az tylu ambitnych znalazlo sie na forum...
To mam pomysł, żeby napisać kolejną część, a tę zamknąć już teraz...rzeczywiście to miałoby sensz listą top 10 w pierwszym poście...Że odpowiedź nie pies ni wydra - też zdążyłam zauważyć, ale zacytowałam ze względu na ilość mięsa...
OK, orijen the best...ale czy jest wersja light? Bo moje muszą dbać o linię...jedzą na rozkaz i ograniczone ilości...inaczej..ile fabryka dała...
O ile pamietam z informacji na stronie Orijena to to jest karma holistyczna , nie ma podzialu na kociaki, koty dorosle, kastraty, karmy specjalistyczne itd więc aby karmic kota np z nadwaga trzeba mu dawac okreslone dawki- porcje karmy. Na stronie jest chyba wyszczególnione, ile.Nie wiem czy jest miarka dla kotow z nadwaga ale mozna dawac pół porcji, na przyklad z porcji dla kotow dorosłych.