nikagda pisze:tig_ra pisze:kalair pisze:No więc i tak jest Ci Mosiu to obojętne. I tak możesz stracić życie....Za to jak pięknie!!!!!

Ale jak masz MIŁOŚĆ..
Ja mam pytanko!!- nigdzie w żadnym karmowym wątku tego nie znalazłam! Ile mięska maja suche- Leonardo i Best Choice??? Czy ktoś wie!?
suche leonardo ponad 80%
best choice ok, 26 -30 % z tego co pamietam, ale w tej chwili pisze na pamiec, wiec jak ktos wie, niech skoryguje
Jeżeli chodzi o suche Leonardo to proponuję się wczytać w angielską część opisu. Tam jest napisane (po gwiazdce oczywiście), że 85% BIAŁKA jest pochodzenia zwierzęcego, a nie, że karma zawiera 85% mięsa

taka mała manipulacja.
A to cytat ze strony producenta:
Percentage of animal protein in total protein: 85 %
Thereof poultry 80 %, fish: 5 %
no fakt, tez na to nie zwrocilam uwagi - to znaczy tak starannie jest ten tekst zamaskowany, ze przy malenkich bialych literkach na czarnym tle, odpuscilam sobie dalsze czytanie, wychodzac z zalozenia, ze reszta jest w opisach na stonie
moja kulpa
manipulacja sie powiodla i zylam w przekonaniu, ze mamy jedna z nielicznych karm o tak wysokim procencie miesa ...
tymczasem mamy karme o dosc przecietnym pod tym wzgledem skladzie.
informuje uprzejmie, ze LEONARDO zawiera od 27 do 31 % miesa
nie jest to tragicznie ale do rewelacji daleko
tym bardziej, ze stawialam ja na trzecim miejscu jako karme ze wzgledu na owa jak sie okazalo zludna zawartosc miesa, poniewaz ma nieco niekorzystny stosunek wapnia do fosforu...