Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dzidzia pisze:Wielkie dzięki dla Twojego znajomego i oczywiście dla Ciebie.
Waldemar pisze:Znajomy wydrukował u siebie w firmie na drukarce laserowej 100 sztuk plakatów w kolorze w formacie A-4. Plakaty są dobrej jakości i stanowią wierne powiększenie plakatu oryginalnego.Mam zamiar rozwiesić je we czwartek w godzinach 19-22 lub 20-22. Potrzebuję jedną osobę do pomocy w rozwieszaniu plakatów dotyczących zaginionej Fuksiary. Proszę też o podpowiedż, ile potrzeba rolek wąskiej taśmy przylepnej do rozwieszenia 100 plakatów.
Warszawa. Halo Warszawa. Potrzebna osoba na czwartek wieczór do rozwieszania plakatów obok KLIFA na Woli.
Dziękuję bardzo.
Tweety pisze:Waldemar pisze:Znajomy wydrukował u siebie w firmie na drukarce laserowej 100 sztuk plakatów w kolorze w formacie A-4. Plakaty są dobrej jakości i stanowią wierne powiększenie plakatu oryginalnego.Mam zamiar rozwiesić je we czwartek w godzinach 19-22 lub 20-22. Potrzebuję jedną osobę do pomocy w rozwieszaniu plakatów dotyczących zaginionej Fuksiary. Proszę też o podpowiedż, ile potrzeba rolek wąskiej taśmy przylepnej do rozwieszenia 100 plakatów.
Warszawa. Halo Warszawa. Potrzebna osoba na czwartek wieczór do rozwieszania plakatów obok KLIFA na Woli.
Dziękuję bardzo.
super, Waldemar w pełnej gotowości i przygotowany perfekcyjnieCo do taśmy to trzeba by się dowiedzieć jaka ilość jest w standardowej rolce, na plakat pewnie potrzeba ok. 60 cm (góra i dół do przyklejenia, zależy też na czym czy na płaskim czy na słupach). Na sieci widziałam takie po 26 - 30 m
A najważniejesze - kto pomoże Waldemarowi rozwieszac ogłoszenia????
Waldemar pisze:Znajomy wydrukował u siebie w firmie na drukarce laserowej 100 sztuk plakatów w kolorze w formacie A-4. Plakaty są dobrej jakości i stanowią wierne powiększenie plakatu oryginalnego.Mam zamiar rozwiesić je we czwartek w godzinach 19-22 lub 20-22. Potrzebuję jedną osobę do pomocy w rozwieszaniu plakatów dotyczących zaginionej Fuksiary. Proszę też o podpowiedż, ile potrzeba rolek wąskiej taśmy przylepnej do rozwieszenia 100 plakatów.
Dziękuję bardzo.
Waldemar pisze: Byłem dzisiaj na szczepieniu z moją koteczką. Ponowienie po roku. Była bardzo grzeczna.
Waldemar pisze:dzidzia pisze:Wielkie dzięki dla Twojego znajomego i oczywiście dla Ciebie.
Dzidzia. To przecież nasza wspólna Gdańska kotka. Napiszę za moment pw. do Ciebie.
Tweety pisze:Waldemar pisze: Byłem dzisiaj na szczepieniu z moją koteczką. Ponowienie po roku. Była bardzo grzeczna.
bo koteczki są dzielne, to kocurki najczęściej histeryzują i drą się jak stare kalesony![]()
Czy będzie miał kto pomóc Waldemarowi w rozwieszaniu plakatów? Wiem, że troszkę juz późno ale warszawiacy - pobudka!
Dziękuję bardzo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, sherab i 714 gości