Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia essen pisze:dokladnie,znajdz inne lepsze strony tego ze nie wyjedziecie
moś pisze:kasia essen pisze:dokladnie,znajdz inne lepsze strony tego ze nie wyjedziecie
A potem opisz na forum![]()
izaA pisze: Jak wymyślę coś super specjalnego zamiast męczarni na górskim szlaku - opiszę w szczegółach
izaA pisze:Kasiu Ty nie chceszrozumiem, ty, tuż przed nocą poślubną...ale druga Kasia, ciagle wraca do tematu...może ona natchnienia szuka, świeżych pomysłów, sama nie wiem...a że się dopomina, to co jej bede żałować :wink:
moś pisze:izaA pisze:Kasiu Ty nie chceszrozumiem, ty, tuż przed nocą poślubną...ale druga Kasia, ciagle wraca do tematu...może ona natchnienia szuka, świeżych pomysłów, sama nie wiem...a że się dopomina, to co jej bede żałować :wink:
No wlasnie![]()
kasia essen pisze:moś pisze:izaA pisze:Kasiu Ty nie chceszrozumiem, ty, tuż przed nocą poślubną...ale druga Kasia, ciagle wraca do tematu...może ona natchnienia szuka, świeżych pomysłów, sama nie wiem...a że się dopomina, to co jej bede żałować :wink:
No wlasnie![]()
pomysły mamaz za wiele
tz jest biedny 8) ale co za duzo to nie zdrowo
izaA pisze:kasia essen pisze:Nie wazne gdzie wazne ze razem
Właśnie też tak do tego podchodzimy...taki sposób patrzenia pomaga nam w wielu sprawach...czasami dużo poważniejszych niż wyjazd na tydzień w miejsce, które znamy jak własną kieszeń
czarna.wdowa pisze:TŻtowi zdrówka a Tobie pomysłów jak opisać wasze pomysły ze szczegółami tak żeby mod wątku nie zamknął![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 45 gości