B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lip 24, 2007 11:07

błedne kolo ok 10 lat :roll: Dochodze do wniosku ze hotel jednak bedize lepszym wyjsciem po co sobie nerwy psuc :roll:

izo masz racje,im nie wystarcza wyslane zaproszenie i telefoniczne zapytanie. Siostra nie ma waznego pasportu (obudzili sie tydzien przed slubem) wiec teraz bedzie ze przeciez probowali przyjechac :lol:
własnie dostałam takiego emaila
mama sie cieszy ze przyjedziesz bo jej chociaz pomozesz przy roslinach. a oni mowia ze to ja nie jestem bezinteresowna :ryk: :ryk:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Wto lip 24, 2007 11:16

dżizas :strach:
co to za irracjonalne urozmaicanie życia sobie i innym - chcą przyjechać, ale musisz ich o to błagać? jak chcą, to niech pakują kupry i jadą, jak nie chcę, to niech nie przyjeżdżają, ale psucie nerwów przed ślubem, połajanka plus fochy, tylko fatalnie o nich śwadczy, bo ty robisz ze swojej strony nawet więcej niż powinnaś... przepraszam kasiu jeśli Ciebie uraziłam, bo to nie Ciebie miało urazić... ale przeciez nic na siłę... :evil: zrób sobie prezent ślubny - traktuj sama siebie jak królewnę, bo to Ty jesteś najważniejsza i to Twój dzień, i na pewno nie błagaj... :x
w takich wypadkach najczęściej opamiętenie przychodzi po fakcie: "moja córka wychodziła za mąż, a my tam nie byliśmy? bo co? bo benzyna była za droga...?" ale może lepsza nawet taka terapia szokowa... :evil:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Wto lip 24, 2007 11:19

No właśnie...moja córka wychodzi za mąż...jak ważny był to dla mnie dzień? Może nachodzi jakaś reflaksja? Przecież do Niemiec jeździ się na dowód, no tak, twoja siostra jest nieletnia :roll: to biedaczka do zoo też nie pojedzie :twisted:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto lip 24, 2007 11:19

fri tak tez zamierzam :wink: własnie ide do fryziera :D czy ja wiem czy przyjdzie opamietanir po fakcie..raczej nie,na slubie mojego brata tylko moj tata byl,ja i moj drugi brat.Moja mama nie przyszła,choc byłto to w tym samym miescie.Moj brat nie rozmawia z moja mama od kilku lat,ale to facet,twardy jest :wink:

kasia essen

Post » Wto lip 24, 2007 11:22

izaA pisze:No właśnie...moja córka wychodzi za mąż...jak ważny był to dla mnie dzień? Może nachodzi jakaś reflaksja? Przecież do Niemiec jeździ się na dowód, no tak, twoja siostra jest nieletnia :roll: to biedaczka do zoo też nie pojedzie :twisted:

no nie pojedzie teraz ale juz złozyli podanie wiec za miesiac pewnie tak :wink:

kasia essen

Post » Wto lip 24, 2007 11:26

Kasia, dopiero doczytalam :oops: To przykre ze sie tak z rodzina nie uklada, cóz rodziny sie nie wybiera ale nas możesz :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lip 24, 2007 14:01

moś pisze:Kasia, dopiero doczytalam :oops: To przykre ze sie tak z rodzina nie uklada, cóz rodziny sie nie wybiera ale nas możesz :wink:

Właśnie :mrgreen:

I też bądź twarda :ok:

I pokaż zdjęcie w nowej fryzurce
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto lip 24, 2007 14:54

Kasiu potraktuj ich nieobecność jako oszczędność kasy oraz nerwów
Bo wiadomo że jeśli już przyjechaliby to z pretensjami i wymówkami przez co zepsuliby ci TWÓJ dzień
Więc niech siedzą u siebie i cieszą się z faktu że mają jedną kochaną córeczkę na miejscu, która pewnie za kilka lat się na nich wypnie tak jak oni na resztę dzieci

PS moja rodzicielka dała ostatnio niezłą plamę – dziewczyna mojego brata jest w ciąży a mamusia zastanawia się czy on aby powinien się z nią wiązać :?
bo ona młoda, niezbyt atrakcyjna i jak ostatnio do nich zajechała to o 14tej nie miała jeszcze zrobionych zakupów na obiad :evil:
Dobrze że brata bardziej liczy się z moim i Basi zdaniem i ma odrobinę rozsądku :roll:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto lip 24, 2007 15:11

dopiero wrociłam..wszystko pieknie,uczesała mnie slicznie ale potem to rozebrała :twisted: zrobiła dwa rodzaje pasemek,scieniowała...4 godizny tam siedziałam :twisted: miało wyjsc ok 60 euro a jak przyszło do płacenia to mi pot na plecach wystapił :strach: :strach: :strach: nie pytajcie ile...i to tylko za dzis a jeszcze dzien slubu.... :roll: az moj tz zdebiał jak mu cene podałam bo od razu do niego zadzwoniłam,nie uwierzycie ale jak przyszło do placenia to mi sie rece trzesły :lol: :lol: pasemka na zdjeciach slabo widac,sa koloru blond i rudego.A włosy poprostu scieniowane

kasia essen

Post » Wto lip 24, 2007 15:24

to teraz już wiem, dlaczego Niemki śmigają autostrada kilkadziesiąt kilometrów nawet, do Słubic czy innego Zgorzlca, żeby sobie fryzurki przystrzyc albo kolorek położyć... :roll:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Wto lip 24, 2007 15:27

to jest pierwszy i ostanti raz kiedy byłam tu u fryzjera :twisted:

kasia essen

Post » Wto lip 24, 2007 15:48

moze sie dopatrzycie roznicy

włosy przed
ObrazekObrazek

po (ja na zdjeciach nie widze roznicy) jezeli chcecie zobaczyc pasemka trzeba mocno przyblizyc
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kasia essen

Post » Wto lip 24, 2007 16:04

Ja widzę! :D
Dwukolorowe pasemka, skrócone włosy - fajnie :)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto lip 24, 2007 16:05

Kicorek pisze:Ja widzę! :D
Dwukolorowe pasemka, skrócone włosy - fajnie :)

to ja chyba okulary musze ubrac :roll:

kasia essen

Post » Wto lip 24, 2007 16:23

kasia essen pisze:moze sie dopatrzycie roznicy

ja się dopatrzyłam - naprawdę świetnie wyglądasz :ok:
i nie żałuj forsy - to w końcu na ślub :D czyli na wyjątkową okazję
rodzinę sobie odpuść - nie przyjadą, ich strata :roll:

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

[poprzednia][następna]