... zmuszony jestem powtórzyć cały zestaw peanów ku czci i w ramach uznania, przede wszystkim dla keskese i ojca.
... poza tym z zadowolenie zauważam, że jesteście w miarę normalni. nie ma na imprezach zbyt wielu, perwersyjnie zprofilowanych, rozmów zawodowych. nie występują, w ilościach bolesnych, sytuacje w rodzaju: impreza, piwo, coś smacznego do jedzenia, rozpoczyna się miła rozmowa z miła panią i ... wchodzi nawiedzony, który dominuje najbliższe otoczenie tematyką zawodową (z mojej branży, np. zaczyna p... o wyższości jednego systemu operacyjnego nad drugim). nawet jeżeli zdołasz wyciągnąć dziewczynę z kotła, to i tak za chwilę zjawi się następny nawiedzony, albo (wielkie nieba!) sam obiekt zainteresowań wpadnie na pomysł dyskusji zawodowej.
z zadowoleniem zauważam, że w toruniu taka sytuacja nie występowała często i w uciążliwym natężeniu. poza tym bawiliśmy się w miarę wspólnie, choć warunki do zaawansowanej alienacji były znakomite.
... jedzenia było ciut za dużo, he he, fakt. warto pomyśleć czy, organizując kolejne spotkania, nie pokusić się o próbę zorganizowania również ilości pożywienia. np. poprzez wyznaczenie jakiegoś minimum i dokupieniu po rozpoczęciu imprezy.
... fotki. hmm

mam nadzieję, że oprócz oficjalnej galerii, skapnie się coś SPOZA

. zadowolę się takimi ze mną, choć nie będę się opierał jeżeli ktoś zaproponuje mi jakieś ciekawostki z innymi
... generalnie, zadowolony jestem z wyjazdu, dziękuję ...

no, wszystkim dziękuję.