To chyba dobrze, co nie? A jeśli chodzi o stres...to u siebie w każdej aptece masz RR..mnie pomaga rewelacyjnie...też mam biegunkę jak się denerwuję...pomaga mi podwójna dawka, co trzy minuty
niestety ale rr mi nie pomaga na poczatku tak teraz jakos nie czuje roznicy.Ja niby jestem spokojna,ale widocznie jednak sie denerwuje Dzis ide scinac włosy
wydaje mi sie ze tylko wycieniuje i jakies pasemka zrobi,jej ja nigdy nie byłam na takim posiedzeniu u fryziera własnie dostałam wiadomosc z pytaniem czy przyjezdzam do rodzinki w sierpniu spejcialnie dla nich czy tez cos załatwic..no oczywiscie ze musze tez dowod wymienic..to mam sobie nie traktowac domu jak hotelu..to chyba znow musze sobie hotel wynajac juz sie naprawde uodparniamno wiadomo ze nie bede 12 godizn jechała by wypic tylko z nimi kawe przy okazji moge cos załatwic,to oni na to ze w takim razie oni do mnie tez nie beda specjalnie tyle km jechac
Kasiu, to się błędne koło robi...mam wrażenie, że sumienie ruszyło...i właściwie to oni chcieliby być na twoim ślubie...tylko chyba oczekują, że będziesz ich o to błagała a te wszystkie teksty - to upust jakiejś bliżej nieokreślonej energii