Kocie świry ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 21, 2003 9:58

moni_citroni pisze:[ciach...]Po tym gdy kilka razy sprzatalam kaktusy wygladajace jak jojo,[ciach...]

:ryk: :ryk: :ryk:
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Sob cze 21, 2003 12:29 Re: Kocie świry ;)

Ofelia pisze:Takie świry, które koty mają.

Synek ma świra na punkcie zakrętki od kropli do oczu. Potrafi z nią biegać parę godzin non stop. Aportuje, ale dosyć nieudolnie, bo jakiś metr ode mnie ;)

Samuel ma świra na punkcie frotek. I to jest wkurzające, bo jak tylko uda mu się wkraść do łazienki to natychmiast włazi do koszyczka i rozwala wszystko w poszukiwaniu frotek :? A jak nie widzi do zagląda od spodu rozwalając to co w koszyczku na dole :roll:
Dosłownie trzęsie się jak widzi fretkę!!!

Czy Wasze koty też mają swoje świry? :wink:

Lucek też bardzo lubi moje frotki :?
Nosi je w pyszczku, a potem wrzuca do miski z wodą i trzeba je wyciągać i suszyć :o
Obrazek

Justyna

Od: Sob lip 06, 2002 9:54

Post » Sob cze 21, 2003 13:29

Falka ma świra na punkcie plastikowych reklamówek a Sasza na punkcie dżwięku kończącej pracę kuchenki mikrofalowej :lol:

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Sob cze 21, 2003 13:43

A moja kocia wogle nie swiruje :( ;( ... ale moze i dobrze :roll: ;)

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Sob cze 21, 2003 14:24

ktosia pisze:A moja kocia wogle nie swiruje :(

ktosiu, ona JESZCZE nie swiruje :wink:

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Sob cze 21, 2003 14:39

ona JESZCZE nie swiruje

No to mnie "pocieszylas" ;) :twisted: , bo zwarzywszy ze ja nie jestm calkiem ok ;), ani pies, ani krolik to czula by sie troche nieswoja bedac jedyna normalna w domu ;)

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Sob cze 21, 2003 15:17

Koty są sprytne :twisted: Twoja kocia najpierw Cię omota i upewni się co do tego, żeś omotana całkowicie dzięki sondowaniu "ile opiekun da radę znieść" a dopiero potem zaprezentuje całą gamę swoich możliwości :lol:

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Sob cze 21, 2003 15:51

Simba ostanio pała namiętnością do nóg śpiącej Hanki. Hania się wywala do góry nogami, zaczyna chrapać i sapać, a Simbek przystępuje do działania - z namaszczeniem godnym lepszej sprawy.
Najpierw sieda obok i się wgapia. Następnie zaczyna delikatnie gładzić łapką wystającą z koszyka nogę (cały czas obserwując psicę), potem pochyla się nad rzeczoną i oblizuje :arrow: a na końcu *haps* w paszczę :twisted: i patrzy co na to Hanka 8)
I tak dopóki się Hanka z koszyka nie wygrzebie i nie zwieje :twisted:
A oprócz tego patyczki do uszu, frotki, szczotka do włosów i pudełka - wszelkiej maści i rozmiarów :lol:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob cze 21, 2003 20:23

Kiara pisze:Wlasnie, nie kapuje amigo ;) - literowka, czy Samuel lubi frotki I trzesie sie na widok fretki (waszej fretki) :?: :roll: ;) :lol:

No tak, literówka of course :oops:

Ofelia

Od: Wto lut 05, 2002 17:16

Post » Nie cze 22, 2003 1:08

Marcyś ma "świrka" na punkcie gazet. I tych które akurat czytam, to znaczy próbuję, bo czytać przy nim nie idzie. I tych leżących.
Tylko kartki furkoczą jak jakąś złapie. Tylko i wyłącznie to.

Poza tym, on ma "świra" w inna stronę.
Bawi się wszystkimi swoimi zabawkami. Ale to jeszcze nic, on po sobie sprząta. Znosi zabawki w jeden kącik 8O . Dziś odkryłam drugi kącik zabawek - kącik piłeczek (tam są tylko piłeczki (9 szt leżało). Świrek na punkcie porządku :ryk: jeszcze czegoś takiego u żadnego kota nie widziałam.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Nie cze 22, 2003 2:47

Absolutny swir obydwu futrzaków: korzeń kozłka lekarskiego ( waleriana- ale w zielu). Kochaja i szaleją po tym nieziemsko(dostaja baaardzoo okazjonalnie). :lol:
Ponadto: reklamowki (pod nadzorem!), gazety i kartki papieru, patyczki do uszu- to tez obydwa.
A dodatkowo:
-Shaela myszki futrzane i miękkie piłeczki
-Borys- piorka i wędki.
Obydwa do upadlego gonią za swiatełkiem laserka... ;)

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

[poprzednia]