Katya, nie noo Nie mogę jej zatrzymać chociaż bardzo bym chciała Staramy sie teraz o maleństwo bardziej ludzkich kształtów no i miejsce na tymczasy musi być
Zaraz pojedziemy do Cioci Ewy, zobaczymy co powie na ogon Psoty
Ewa się obśmiała z mojego pomysłu, że kotu osiwiał ogon za to rozchyliła sierść i ...
okazało się, że Psotka pod spodem ma już same srebrne włosy, których jest coraz więcej i coraz mocniej przebijają spod sierści. Może się okazac, że w ogóle docelowo będzie srebrna Po południu postaram się zrobić jej zdjęcie, tak żeby było widać tą sierść
Piękna jest!!! Ale srebrna już raczej nie bedzie Po prostu dymna ze srebrnym podszerstkiem...miałam kiedys z moim TŻ identycznego kotucha...na wierzchu czarno-czekoladowy z ledwo zarysowanymi pręgami a pod spodem białasek...ja liniał znajdowaliśmy dwukolorowe wlosy, w jednej polowie czarne w drugiej białe... Lubiłam mu robic biały przedziałek;)
Ja jeszcze takiego kota nie widziałam, ale ona ma codziennie więcej srebrnej sierści na wierzchu Ogonek w 1/3 już jest srebrny, a na pleckch robi się srebrna linia Strasznie jestem ciekawa, jak będzie wyglądała docelowo
Psotny Kot jest teraz na etapie- koniecznie muszę dowiedziec się o co chodzi, natychmiast!!!
Wszystkiego jest ciekawa, wszystko musi sprawdzić, wszędzie wejść, wszystkiego spróbować Biega toto po całym domu i robi gruuugruu z ogonem nastroszonym jak u wiewiórki Faaajna jest Może ktoś chce fajną kicię?
Przyznam, że ja sama jestem mocno zaskoczona- jej umaszczenie dosłownie zmienia się w oczach, codziennie więcej srebrnych włosków przebija przez czarne futerko Psotka pewnie stwierdziła, ze ciężko będzie znaleźć fajny domek, gdy będzie tak zwyczajnie czarna....